JUNI 2022
1 Juni Onsdag
Rosse och jag till Tinne idag igen ! Härligt och lyxigt att träna och försöka få till jobbet som saknas. Så bra pass och såå kul !  Malin Ahlström som nu blivit vår ständige följeslagare var såklart med även idag :). 
Eftersom vi inte behövde åka före 15.00 från stallet hann jag med allt stallfix, lite kontorsjobb men oxå åka till HULT och hjälpa Malin L med sin fine Ironclad på hennes hemmabana då hennes trailer är på verkstad. Kul jobb !
De hade en fiffig lösning på hinderbommar vid banan som jag fotograferade och här delar med mig till er. Smart eller hur :). 

2 Juni Torsdag
Morgonfodrade 06.00 och det ösregnar ute. Hem och käka frukost och tillbaka för utsläpp 08.00. Idag fick alla tre regntäcken även om det är varmt och inte blåser. Jag hämtade lite regnkläder, stövlar och paraply innan jag åkte till Carolina för att samåka till Strömsholm. Vi kunde parkera ända framme vid banan som tur var och hann även gå och titta på banan mm. Carolina red fram och han såg stadig och bra ut. Det gick att köra med öronsnäcka trots regnet vilket är lugnt och bra. 
Ritten var fin med några plumpar, och det var en polsk+svensk domarduo så det belönades bra att han var framme i handen och rätt fin i formen. Kul med ännu en Carolinahäst på GP Banan :). På kvällen var det fullt gäng på Salvartorp.

Våra starter 2022
20.2 Enköping 2* Prix St:George
4:a med 66,2 %
13.3 Södertälje Intermediaire 1
3:a med 66,324%
3.4 Fagersta Intermediaire 1B
 
56,861 %  
30.4 Gripen Intermediaire 1
3:a med 65,196 % 
21.5 Gnesta Intermediaire 1
oplacerad 65,9 %
28.5 Kimstad Intermediaire 1B
oplacerad  58,63 %
11.6 Vansbro Intermediaire 1
oplacerad 63,382 %
12.6 Vansbro 
Intermediaire A

Debut ! oplacerad 60,539 %

Bomförvaring på Hult.
Bomförvaring på Hult.
220601 På Lövsta igen :)
220601 På Lövsta igen :)
220602 Carolina och Fawkes ESS på framridningen på Strömsholm. Regn.
220602 Carolina och Fawkes ESS på framridningen på Strömsholm. Regn.
3 Juni Fredag
Rosse fick idag gå på töm över bommar och litet hinder. Deet var rätt länge sen och han såg ut att ha riktigt kul :). Han var bättre än någonsin på bommarna som han oftast slarvar med annars. Hindret tar han i så han kunde hoppa över staketet när det bara är ca 50 högt :). Men kul att han har kul !
Coop 12-19 och så en hundpromenad på kvällen innan nattfodring.

4 Juni Lördag
När stallet var klart susade jag till HISTA för att ha träningar 11-14.30.
Hem och äta och sen red jag Rosse runt Valnarstorp i mest trav och galopp. Vi hade tur för de nysläppta korna var ute på ängen en bit bort sådet blev ett bra möte för Rosse som har koskräck :). 

5 Juni Söndag + 21
Rosse har vilodag idag så när hästarna var morgonfodrade, utsläppta och stallet var klart åkte jag till Kråknäs för att ha träningar 10-13.30. Sen hem och käka innan jag åkte till Coop och jobbade 15-21. 
220603 På töm  över bommar och hinder.
220603 På töm över bommar och hinder.
220603 på hundpromenad med Lars
220603 på hundpromenad med Lars
220604 GRIPENS LAG Vinner omg 3 samt totalt DIV III 2022. STORT GRATTIS !
220604 GRIPENS LAG Vinner omg 3 samt totalt DIV III 2022. STORT GRATTIS !
Grpens alla 4 ryttare på pallen :). Alla 4 hästarna har jag i träning men bara två av ryttarna. Kul !
Grpens alla 4 ryttare på pallen :). Alla 4 hästarna har jag i träning men bara två av ryttarna. Kul !
6 Juni Måndag
Nationaldagen tillbringade jag i stallet såklart ! Morgonfodrade, släppte ut, mockade mm och sen Red jag Rosse upp över åsen och runt Canaxa hem. Härligt att börja dagarna såhär :) Inget svårt att åka och jobba sen. Sundby 10-13.40 och så direkt till Coop 15-21.
7 Juni Tisdag
Idag hade jag migränmorgon så hästarna fick frukost 06.00 men sen gick jag hem och la mig med medicinering. Fredrik kom till 9 och skodde Rosse och Lena så det passade perfekt att det blev vila för Rosse. Åkte efter lunch till Eskilstuna och fixade foto mm till mitt nya körkort ( förlängde C-behörigheten 5 år ). Därefter direkt till HAGBY och hade träningar 16.30-19.30.
Nattfodrade vid 22. 

8 Juni Onsdag

Idag jobbade jag Rosse på banan hemma och han var jättefin :).  Vi går mot starter i Vansbro i helgen så jag rider linjer ur programmen med skärpa nu.
Jag ska starta Intermediaire 1 på Lördag och St George på Söndag. Det blir vårens sista starter så jag går ner en klass som avslut. Gjorde lite grejjor ur Georgen eftersom det var ett tag sen vi red den klassen. Känns fin och med på noterna. Gjorde klart stallet, hem och sen till jobbet på Coop 12-21. Fick besked av min chef Carro att jag kunde vara ledig på Fredag :) Sååå härligt !
Jag kan då åka upp till Vansbro i lugn och ro på fredag.  Perfekt ! TACK !
Nattfodrade 22.00

9 Juni Torsdag
Idag fick hästarna äta gräsfrukost ute för att jag skulle hinna till tandläkaren 8.15 i Strängnäs. När jag kom dit hade de datakaos så jag ombokade min tid till den 23:e för att underlätta för dem. Hem igen och då kom CT hit för första gången i år ! Hon har ju inte kunnat köra bil sen i Februari pga stressfraktur i benet. Superkul och bra hjälp :). Perfekt till innan start. Packade, packade och packade innan kvällens träningar på Salvartorp 17.00 - 20.30.
10 Juni Fredag
På morgonen kom HB hit och masserade igenom Rosse innan han fick gå ut i hagen några timmar. När stallet var klart fixade jag det som var kvar att packa, lastade bussen hemma med alla mina saker, han äta lunch, fixa lite hemma, ta in Rosse och bada honom, ge han foder medan han torkade och jag hämtade bussen. In med all packning från stallet och sen lastade jag Rosse. 
CT hade ringt och hon kunde åka med ! Härligt med sällskap eftersom Lars skulle vara kvar hemma med hundarna och resan tar 4 timmar. Vi kom iväg ca 14.00 och jag lämnade av CT som ska bo hos Hanna Ribjer i Mockfjärd under helgen. Rosse och jag var framme ca 18 och det var lagom för att hinna med att promenera en rejäl stund på banan medan den var öppen efter dagens klasser. Jag trivs här men ett bekymmer visade sig i år. Bärlager var utlagt på den enda skogsvägen som finns att promenera på. Trist. 
Rosse hade box mitt emot Maggans Selfie och bredvid Ingelas Rosea. Trevligt mitt i gäststallet oxå. Vi satte oss alla i mattältet och åt vår medhavda middag som vi värmt i Anders å Maggans micro :). Efter det tog jag en kvällspromenad med Rosse innan vi nattfodrade.  Jag somnade som en stock ensam i mitt 4-bäddsrum. Lyxigt det med. 

11 Juni Lördag
Jag fick sovmorgon till 07.00 för Maggan fodrade Rosse :).
Jag gick 30 min med honom innan jag klädde på för att rida på stora banan under den öppna tiden. Härligt sval luft och jag höll mest ytterkant och travade + galopperade eftersom han inte går i hagen något. Bra känsla och start på dagen. När Rosse var omskött blev det äntligen dax för mig att få frukost :). Det är en jättelyxig frukost alltid här. Jag frossade i 2 Kokta ägg, Vattenmeloner, jordgubbar, Smoothie på jordgubbar och svarta vinbär, två mackor Valnötsbröd som var fantastiskt och så två koppar kaffe. MUMS !
Tillsammans med Maggan, Anders, Ingela, CT , Hanna och Carina tittade vi sen på de klasserna vi hann se emellan promenad med hästarn och förberedelser. Jag startade vid 14.40 och CT var på plats för att stötta vid framridningen. Rosse kändes jättefin och med mig så jag hoppades såklart på en fin ritt. Blev sådär. Lite av och på men inte burkig och bakom vilket ju är succe ´! Blev första utanför med 63,382 % men som kändes som 66 ca. Agneta Aronsson hade oss som Vinnare vilket ju var kul:).  Snackisen hela meetinget var att domarna höll en löjligt låg skala rakt igenom och att alla var rätt ledsna över det. Kändes som en bedömning från förr då 5 var godkänt. Domarna höll den skalan hela meetinget och hade absolut rätt hästar i rätt ordning i resultatlistorna MEN att vinna på 61,3 % som Maggan gjorde första dagen är ju inte ens en godkänd ritt vilket det absolut var. Domarvalet gjorde hela meetinget lite misslyckat tyvärr. 
Jag gjorde på kvällen en klassändring till Intermediaire A vilket blev en debut för oss i den klassen. Jag fick därför sadla på Rosse igen på kvällen för att med Maggan och Anders hjälp känna lite på linjerna och framför allt uppdatera Rosse i att vi ska jobba med Passage, piaff och ettor igen. Han var fin och med på noterna även i de övergångarna vi aldrig tränat förr :). Grillmiddagen på kvällen var jättemumsig och ihop med Isabelle Serrander och hennes två kuliga groomar hade vi ett bord med mycket skratt och kul. Nattfodring 22 och så stöp jag i säng. 

12 Juni Söndag
Jag hade tagit morgonfodringen på mig så Maggan och Anders fick sova. Fodrade 05.45 och fixade sen med den packningen och städandet av min nattlogi. Vid 7-8 var det öppet för ridning på banan så då satt jag till häst efter att ha promenerat i 20 min. Jag upprepade först att trava och galoppera i fräscht tempo ett par varv ytterst runt banan och sen gick jag in på banan och red de skarpa linjerna en gång till. Känns fin och duktig. Jag tycker det ska bli superkul att rida denna klass idag :). Känns så bra att jag valde om, låga % får vi ju iaf så hellre det i en P & P klass än låga % i en St George. 
Jag betade och tittade på dagens klasser innan det var dax för mig. CT var på plats och framridningen kändes bra igen :). 
Ritten blev rätt hoppsan-hejsan men han gick ! Jag fick honom att gå i allt utan att hacka på honom :). HAN GICK ! Såå jäkla jätteglad när jag red ut från banan. HAN GICK ! , Han följde mig i alla övergångar även om vi hade endel missförstånd. Första Piaffen stannade han till lite påväg in, sen trampade han fint men ramlade lite framåt i utgången. 5 1 5 hade domarna.  I ettorna kom jag in lite tokigt och fick först bara ett byte. Såg att jag hade plats kvar på linjen så då gjorde vi 8 fina ändå. Det blev ju ändå underkänt med 5 2 4. 
MEN på ALLA koffecientpunkterna hade jag inget underkänt betyg i den här klassen !! Det är 18 av betygen ( 3 domare x 6 betyg ) som är koff på. Kul !
60,539 % stannade jag på. Kan dock leva länge på att Eva Axelsson hade 63,088% i vår debut :) Jippiee ! 

 
220607 Skodax av bästa Fredrik von Bothmer.
220607 Skodax av bästa Fredrik von Bothmer.
220607 Hos CB på Kråknäs idag :)
220607 Hos CB på Kråknäs idag :)
220610 Fina Furunäs Lena foto Veronica
220610 Fina Furunäs Lena foto Veronica
220610 Nu åker vi mot Vansbro
220610 Nu åker vi mot Vansbro
Ressällskap av CT. Lyx att få med tränaren på meeting :). Ska bli superkul !
Ressällskap av CT. Lyx att få med tränaren på meeting :). Ska bli superkul !
framme :)
framme :)
Fin bana på bra underlag.
Fin bana på bra underlag.
jättebra permanenta gäststallar.
jättebra permanenta gäststallar.
spännande väder runtikring, men vi klarade oss.
spännande väder runtikring, men vi klarade oss.
Maggan och Selfie vinner även sin andra klass och får pris av de fina dalkullorna som var prisutdelare till alla klasser. Trevligt inslag helt klart.
Maggan och Selfie vinner även sin andra klass och får pris av de fina dalkullorna som var prisutdelare till alla klasser. Trevligt inslag helt klart.
Rosse betar och jag tittar på Intermediaire 1B.
Rosse betar och jag tittar på Intermediaire 1B.
Rosse och jag efter morgongaloppen :)
Rosse och jag efter morgongaloppen :)
första utanför !
första utanför !
Rosse och jag var VINNARE hos Agneta Aronsson i Intermediaire 1. Kul !
Rosse och jag var VINNARE hos Agneta Aronsson i Intermediaire 1. Kul !
mitt boende :) jag har bott här förut och det är jättemysigt :).
mitt boende :) jag har bott här förut och det är jättemysigt :).
morgonpromenad på lördagen. Fin morgon och svalt.
morgonpromenad på lördagen. Fin morgon och svalt.
Två Tanter ska bort :) Bara en som platsar på Vinstplatsen :)
Två Tanter ska bort :) Bara en som platsar på Vinstplatsen :)
Kul ide´gottis till alla efter ritterna :)
Kul ide´gottis till alla efter ritterna :)
Mumsig kvällsmiddag på lördagen även för Rosse.
Mumsig kvällsmiddag på lördagen även för Rosse.
Debut iIntermediaire A och inte sist !
Debut iIntermediaire A och inte sist !
En domare ger oss  godkänd ritt i Intermediaire A.
En domare ger oss godkänd ritt i Intermediaire A.
Bensträckare efter resan. Fin bana :)
Bensträckare efter resan. Fin bana :)
Eget 4-bäddsrum. Lyxigt :)
Eget 4-bäddsrum. Lyxigt :)
Maggan och Selfie vann sin första klass.
Maggan och Selfie vann sin första klass.
Ingela glad när hon fick med sig Rosea dag två.
Ingela glad när hon fick med sig Rosea dag två.
Mumsig Lördagsmiddag från grillen.
Mumsig Lördagsmiddag från grillen.
syndigt god kladdkaka till efterrätt
syndigt god kladdkaka till efterrätt
Nu är det rätt :) Vinnare båda två ( nästan ).
Nu är det rätt :) Vinnare båda två ( nästan ).


TACK Vansbro !
Vi kommer tillbaka :) 

13 Juni Måndag
07.00 EZT in på verkstad idag ( planerat ) byte av yttre drivaxelknut v fram. Lars körde hem mig. Hade en träning 8.15, stallfix och packa upp samt tvätta efter Vansbrohelgen. Rosse vilar såklart nöjt i sin hage.  
14 Juni Tisdag
Red lång skritt tur ut på åsen ända bort till Starrkärr. Vägen hem gick i olika tempon men galopp. Lite skritt förbi husen vid dammen och sen galopp förbi Canaxa och hem. På gärdet gjorde vi 11 ettor och sen skritt hem. Sååå härligt !
Jag susade sen till Mariefred och frissan, hem och fixa lite städning och sen in med DTW till besiktning. Klart och utan något att anmärka på. Två år till nästa gång med den. Hem och fixa inför kvällens träningar, äta och när Lars kom hem vid 16 skjutsade han in mig till  EZT som var klar. Tog den till Näsbyholm och hade kvällen full med elever.

15 Juni Onsdag

Morgonfodrade även hö inne så de fått lite grovfoder i magen innan jag vid 7.30 släppte ut dem i sommarhagarna för att beta till lunch. Lena knappt synlig i det höga gräset. När ska jag hinna klippa ?? 
Vid 11.50 flyttade jag tillbaka alla men Rosse fick gå in i boxen medan jag hade en träning. När det var klart blev det shampoobad och sen boxen igen. Jag hem och byta om samt packa för vi ska till Tinne ikväll :). 
Snopet men Tinne fick förhinder precis när vi skulle åka. Jag klädde på och red ett pass hemma istället och han var jättefin :). 

16 Juni Torsdag
Rosse planerad vila för idag kommer mamma och vi ska hänga hela dagen :). Vi fick till en god lunch med Rasmus, Christin och lilla Aina :). Jätteroligt !
På kvällen flyttades träningarna hem till mig för ridhuset var inte vattnat. Tyvärr öppnade sig himlen i åsk och blixt så vi fick ställa in dyngsura. Jag hoppade in i bilen och susade till Carolina Mörk

17 Juni Fredag
Idag kom CT och red på banan för första gången sen i februari, jippiee ! Kadanz gick fint och det var superkul ! Jag hann inte rida Rosse men han fick en töm över bommar och gjorde det jättebra :). Coop 12-19 och sen hundpromenad. 
18 Juni Lördag
Idag var det trippeljobb så Rosse fick vila helt. Först Hista sedan Salvartorp och sen Hemma på Länna Bruk. Phu ! På kvällen hade vi lyxen att vara bjudna på middag hos Anne-Carin och Robert och vi hade en härlig kväll ! Tack !!
19 Juni Söndag
Vilodag för Rosse eftersom jag hade dubbeljobb.
Sundbyelever på fm och Coop 15-21.
220612 Lycklig Rasmus hämtar hem sin första egna hund :). Välkommen Aina !
220612 Lycklig Rasmus hämtar hem sin första egna hund :). Välkommen Aina !
220614 Besiktar lilla Blå.
220614 Besiktar lilla Blå.
220614 Åsen skritt idag.
220614 Åsen skritt idag.
220616 Mamma i skogen
220616 Mamma i skogen
220617 PREMIÄR för CT och Kadanz som varit ur träning sedan februari :) Kul !!
220617 PREMIÄR för CT och Kadanz som varit ur träning sedan februari :) Kul !!
220618 Middag hos Anne-Carin och Robert
220618 Middag hos Anne-Carin och Robert
220616 alla betar lugnt idag.
220616 alla betar lugnt idag.
220616 Banan redo för kvällens träningar.
220616 Banan redo för kvällens träningar.
220617 Rosses travbommar.
220617 Rosses travbommar.
220619 Stränga domare vid C idag hos Carolina :).
220619 Stränga domare vid C idag hos Carolina :).
Aina sover under pannkaksbordet :)
Aina sover under pannkaksbordet :)
220617 och hans galopphinder :)
220617 och hans galopphinder :)
220620 en härlig tur på åsen idag :)
220620 en härlig tur på åsen idag :)
20 Juni Måndag
Rosse och jag red Åsen till Starrkärr ovh vägen över Canaxa hem. Fin och mjuk men lite rädd då vi red förbi kor i sin hage och sen nya får i ny hage. Han var duktig och kröp förbi utan att vända. Fin galopp i båda :). Lätt regn när jag släppte ut efter vilket jag gillar för då håller sig bromsen borta och han kan gå och beta lugnt. Jag jobbar på Coop 12-21 idag. Nattfodrar på väg hem. 
21 Juni Tisdag
Morgonfodrade 6.15 inne, släppte ut 08.00 och fixade klart stallet innan CT kom med Kadanz och tränade. Jag ska bara lättjogga Rosse idag så hon kunde åka efter sitt pass. Jag tog in Rosse och han har slagit på sig lite insida höger framskena så kag biolightade det innan jag gick ut och jobbade honom. Bromsarna har helt klart anländt nu och han är duktig och koncentrerad i jobbet ändå, men när man skrittar är han besvärad. Jag red alla gångarter och bad honom jobba ihop sig ca 5 min innan jag red runt åsen mot 55an. Jag ville skritta men tyvärr var det för mycket broms så vi joggade hem lugnt istället. Benet såg fint och svullnaden nere när vi kom tillbaka. Svampade av och lät sedan han vara inne och äta hö. Jag hade träningar hemma och sen hem och byta om. Jag ska till Eskilstuna idag och åker redan 14.30 så Veronica som ska ta in vid 17 ser till att Rosse kommer ut i hagen en stund på em.
STORT TACK !

22 Juni Onsdag

Idag är det mulet :) och jag njuter av att kunna ha Rosse ute i hagen hela dagen. CT kom hit med Kadanz men jag avstod från att rida utan lät Rosse vara ute nu när det gick. Jag åkte till Coop 12-21 och Lars kollade till hästarna vid 16 och allt var lugnt. Veronica tog in vid 17.30 och det var lugnt då oxå. Jag nattfodrade vid 22. 

23 Juni Torsdag
Morgonfodrade och släppte ut dem direkt med halva höet ute. Jag vet att det ska bli varmt och soligt idag så de får komma in undan bromsen senare och då äta upp sitt hö. Jag gjorde klart stallet och sen hem och pappersjobb ett tag. Vid 10 tog jag in Rosse men bytte hage på Gurra och Lena så Rosse ser dem genom sitt fönster. Blir lugnast så. Sen åkte jag till Allboden och köpte foder innan det var tandläkardax. Jag gillar det INTE men jag har en duktig tandläkare som heter Valid och med honom är det ok. Märkligt att en man kan ha sina händer i ens mun och att det inte märks. Han har ett fantastiskt handlag. Tyvärr var det vårt sista möte troligtvis, han går i pension i Juli. Vem jag då ska ha vet jag inte.  En lagning hade en fraktur ( som jag inte märkt ) så den lagade vi. Annars var det fint så jag behöver bara komma igen om ett år :)

Jag åkte hem och bytte om och sen till Rosse för vid 13 kom CT och hjälpte mig påväg till sina uppdrag. Bussigt då jag ville ha lite ögon på mig. Vi jobbade med galoppen och skolorna samt med trav i olika höjder. Även lite passage och piaff tog vi tag i. Det var galet med bromsar och Rosse var jätteduktig som bara ibland gjorde något rusk. Jättefin och jag skrittade av runt magasinet innan han fick duscha och bli kvar inne. Jag tog in de andra två oxå, och sen gick jag hem och tog årets första dopp i sjön :).  Lars och jag var kvar vid sjön ett tag med hundarna, och Göte fick för sig att simma en runda han oxå :). 
Sen lagade Lars middag medan jag släppte ut hästarna igen. 
Rasmus, Christine och lila Aina kom och käkade med oss. Mysigt.
Tog in hästarna vid 18 och Rosse var helt galen på bromsen. Stackars han. De andra var lugna och betade men han får verkligen panik. Gav dem kom-in-maten och åkte sen till Salvartorp för kvällens träningar. Nattfodrade påväg hem och sen godnatt för mig med :). 

24 Juni Fredag
Jobbade på banan på morgonen, kändes fin och bitvis riktigt fin :).
Red sen åsen och runt Canaxa. skönt. Resten av dagen står han inne pga broms men veronica tar ut ett tag inna nattmaten. TACK!
Lars och jag åker till Marie och Claes i Södertälje på dundermiddag och poolhäng :) Härligt soligt väder och 30 grader. Satt ute hela kvällen.
Rasmus och hans kollega kom förbi i jobb-bilen vilket var jätteroligt och skapade lite rabalder i grannarnas tankar. Kul att se honom för första gången i jobbkläder oxå. Fin kille våran Rasmus :).   

25 Juni Lördag
+30 grader. Rosse ut i hagen 1,5 tim på morgonen medan jag fixar stallet mm. Sen får de stå inne tills vi promernerar både han och Lena runt dammen vid 12. Sen inne igen till kvällspromenad vid 21.
26 Juni Söndag
+ 30 grader idag phu ! Red runt Byringe med myggen jagandes i skogen.
På kvällen promenad på åsen.
220623 Middag ute i solen
220623 Middag ute i solen
220624 Morgonbetar
220624 Morgonbetar
220624 Tillbaka i boxarna efter tvätt och målning.
220624 Tillbaka i boxarna efter tvätt och målning.
220624 Tradition ! Glad Midsommar hos Marie och Claes. Mumsigt !
220624 Tradition ! Glad Midsommar hos Marie och Claes. Mumsigt !
Bästa restauranten i Södertälje stämmer i år oxå :)
Bästa restauranten i Södertälje stämmer i år oxå :)
skönt poolhäng och senare bad.
skönt poolhäng och senare bad.
går ingen nöd på oss :)
går ingen nöd på oss :)
27 Juni Måndag
Morgonpromenad 8.00 runt dammen och sen red jag direkt ett pass på banan. Rosse var jättefin och gjorde lekande lätt 15 i varje :). Härligt !
Lars promenerade honom på kvällen men det är vidrigt med mygg. Tur att Rosse är snäll även när han nästan inte står ut.

28 Juni Tisdag
06.00 ut. jag fixade stallet och höll koll men fick ta In dem igen vid 7.00 då de har bromspanik.  Veronica provade ta ut 8.00 men fick ta in 9.00. De stod sen inne hela dagen då vi jobbar. På kvällen gick vi med Rosse och hundarna runt Valnars och det var vidrigt med mygg men blev då en bra powerwalk iaf.
29 Juni Onsdag

Töm på banab så han fick galoppera på lite. Ser fin ut. Annars inne pga broms.
30 Juni Torsdag
Vilar helt, ute 10 min flera ggr på fm men klarar inte mer. Jag jobbade till 21.30 och gick runt dammen med honom när jag kom tillbaka. Myggen stör men han är duktig och skrittar powerwalk vid min sida hela vägen runt. 
220625 Familjepromenad
220625 Familjepromenad
220627 Mysigt vi har det :)
220627 Mysigt vi har det :)
220630 Morgonbetar
220630 Morgonbetar
220630 Staketröjning idag :)
220630 Staketröjning idag :)