AUGUSTI 2020 
Följ Rosses och mina tävlingar på en egen sida under Rosseau.
Planerade starter:
13 Sept Intermediaire 1 på Djursholm

 
Min systers trailer finns till uthyrning !  1600kg med sadelkammare. 450:-/påbörjat dygn.  Står i Strängnäs hos Camilla Berg. Kontakta Sussie för bokning på 073-4335550 !
Min systers trailer finns till uthyrning ! 1600kg med sadelkammare. 450:-/påbörjat dygn. Står i Strängnäs hos Camilla Berg. Kontakta Sussie för bokning på 073-4335550 !

1 Aug Lördag
Natten till idag är den första jag klarar utan att vakna och behöva nässpray. Jippie !! Nu har det absolut vänt. Rosse fick en dag i hagen då jag hade träningar på fm och sen åkte Lars och jag in till Strängnäs för att spela Minigolf och äta glasslunch :) Där träffade vi helt otippat min gamla duktiga chef Agge som med vänner hade kommit till Strängnäs med båt från Eskilstuna. Så kul att ses !
När vi kom hem var klockan nästan 20.00 men jag Jag red ett kort pass på kvällen och Lars satt på bänken som stöd och kollade hur det såg ut. Jag travade och han kändes som vanligt. Jag galopperade och han kändes som vanligt :). Jag red lite serier och han var följsam och stadig. Sen räckte det och jag skrittade runt dammen. Travade på grusvägen rakt fram en bit men han kändes som vanligt :). Jippiee ! Han är nog tillbaka i kroppen. Wow vad HB är duktig. TACK. 


2 Aug Söndag
Idag var han magisk :) jag red i lugn och ro för mig själv på banan och kunde känna igenom alla moment och lekte med alla svåra övergångar. Såå kul och Rosse var såå fin. Satte både tvåorna och ettorna på första försöket och det kändes mjukt och enkelt. GLAD. Skrittade av upp mot sandgärdet och över åsen hem. Skönt. Nu bestämmer jag mig för att gå mot start i helgen !!.

200801 Gårdens Flygplan ut för en tur
200801 Gårdens Flygplan ut för en tur
200801 Flygplanet kommer hem för kvällen
200801 Flygplanet kommer hem för kvällen
200801 Minigolfrunda varje år :)
200801 Minigolfrunda varje år :)
200801 Agge var oxå och minigolfade.
200801 Agge var oxå och minigolfade.
200801 Ännu en magisk himmel !
200801 Ännu en magisk himmel !

3 Aug Måndag
Migrän fm så jag orkade knappt ta mig till stallet. Veronica och jag red ut runt Byringe och det var så skönt att bara lulla och njuta. Rosse joggade genom blåbärsriset så benskydden var lilaprickiga när vi kom hem :). Han kändes så mjuk och fin :) att jag även red lite passage och piaff. Kul !
Idag fyller Lars pappa Kent år så vi åkte upp och drack kaffe och mumsade tårta en stund vid lunch. GRATTIS !!

4 Aug Tisdag
Red på banan på fm och jobbade med programmet både utan och med spö. Det är verkligen skört. Men om jag får honom med mig är det mycket som är rätt bra. OM. Suck. Hade en träning med Elin inför Gripenmeetinget innan
Lars och jag tog bilen till Flen och käkade räkmackelunch på kvalitet Häst&Hund. Vi träffade på Gunilla Åkerman och Emelie Brolin där så det blev lite trevligt småprat med dem. Jag  köpte ett Mias schabrak SÅKLART :). Sen åkte vi slingrande vägar genom skogen till Sparreholm där Lars köpte jaktkläder på Maskincenter och sen till Fabriken där det blev en lampa till Rasmus och lite smågrejor till oss. Styrde om träningarna på kvällen hem till Länna Bruk eftersom jag inte fick något besked om det var vattnat i ridhuset på Näsbyholm eller ej och det blev en jättebra kväll för oss alla. Roligt att trimma alla inför helgens starter äntligen.  

5 Aug Onsdag
Vilket pass han bjöd på idag den fina Rosseau :). Nu VET jag att vi är så förberedda på debut som vi kan vara, och att vi på hemmaplan rider igenom programmet noga, sakligt och helt ok. Då får det gå som det vill på fredag, jag VET att vi gör det rätt bra. Lycka ! Efter det jobbet red jag gräsvägen till fotbollsplanen och vi jobbade passage piaff passage i korta sekvenser för att träna in och utgång. Kul och vi håller på att lära oss helt klart :). På fotbollsplanen som nu är klippt galopperade vi sen två varv åt vardera håll rejält framåt. Kul tyckte vi båda och var nöjda och glada när vi skrittade hemåt :). Lars kom och han ville hjälpa oss slå hagarna igen så jag lät hästarna äta lunch inne. Medan han gjorde det putsade jag allt och packade det som gick till fredagen, hade en träning, dammsög Jaktstugan inför kvällens möte, och sladdade banan. Såå jäkla skönt att ha hunnit med allt redan.
Vi gick hem och käkade och sen var det dax att träffa mina underbara Lunda elever och kolleger i Jaktstugan. Det blev en härligt nostalgisk kväll med många härliga berättelser om nu och då, och skratt så tårarna rann. Jag hade skrämt fart på TV och VHS film från då och det var härligt att slungas tillbaka till den tiden.
Tack alla som kom och ni andra saknade vi. mycket. 

Kent fyllde år 3.8
Kent fyllde år 3.8
200803 Grillkväll med Anders och ..
200803 Grillkväll med Anders och ..
maggan i en härlig sommarkväll.
maggan i en härlig sommarkväll.
200804 Räkmacka på Lida Gård. Mums.
200804 Räkmacka på Lida Gård. Mums.
200804 Träningskväll med tävling i siktet. Superkul :).
200804 Träningskväll med tävling i siktet. Superkul :).

På Onsdagkvällen träffades delar av LUNDA´s härliga gäng för en nostalgisk kväll :) 

Det var så roligt att se Hanna , Carro, Maria, Annelie, Åsa, Carina och Lotta igen. Vi ses snart igen hoppas jag :)

200806 Rosse deltar nyfiket i gårdens skitgöra.
200806 Rosse deltar nyfiket i gårdens skitgöra.

6 Aug Torsdag
Promenad för hand i skogen idag. Allt putsat och klart. 

200806 Även Garnier visar intresse för hur jag röjer mellan staketen.
200806 Även Garnier visar intresse för hur jag röjer mellan staketen.
200806 Kvällens promenad med hundarna och Lena fick sällskap av Kent och de hade mindre steglängd än Rosse och jag :) Kom nu då !
200806 Kvällens promenad med hundarna och Lena fick sällskap av Kent och de hade mindre steglängd än Rosse och jag :) Kom nu då !
Det var på tiden :)
Det var på tiden :)
200807 Badad och flätad inför dagens tävling.
200807 Badad och flätad inför dagens tävling.

7 Aug Fredag
Släpper ut hästarna tidigt så de får njuta av den svala morgonluften några timmar. Jag åker till Gripens tävlingar på Näsbyholm och är sekreterare åt domare Charles Johnsson i MSV B:5. Han dömde bra i en klass med låg kvalitet förutom vinnaren.
Sen susade jag hem till Rosse som hade kommit in och fått sin lunch så allt var enligt tidsplanen. Han fick duscha och så gick jag hem och åt, bytte kläder och fixade mig. Lars och jag tog bussen, hämtade Rosse och åkte iväg för att

Jag ska debutera min första Intermediaire 1B någonsin !. 
Såklart ska det vara 29 grader varmt och helt vindstilla. 
Jaha, då var det gjort. kom ut på 61,28 % med missar i allt. Det blir så när jag hamnar i ballongburkläget och får sparka runt honom hela ritten utan att få honom framför mig. IGEN. Så trött på det läget inne på banan. SKIT.

Ja, jag VET att han går som jag rider. Och den ridning som jag hamnar i inne på banan är inget jag vill vara i. Jag trodde efter all träning sedan senaste starten (Mars) att vi var förbi det läget. Men icke. Tillbaka på ruta ett. Ledsen. Arg. Uppgiven. SKIT.
8 Aug Lördag
Efter vånda och fundering bestämde jag mig för att starta idag iaf. Tänkte att jag inte skulle bli så överrumplad av den dåliga känslan utan försöka rida mig igenom den. Det gick inte. Men jag försökte verkligen genom hela klassen jobba med läget. Inget som dock fungerade. SKIT. 59% drygt och helt förståeligt. Nu är jag mer bekymrad än ledsen. Hur F-N ska jag lösa detta ? 
9 Aug Söndag 
Strök mig såklart från dagens Intermediaire 1, var på plats och levererade protokoll från första klassen och sen hjälpte jag de av mina som red. 
Bekymrad. På många plan. 

Ni som dessa dagar var runt mig ber jag om ursäkt för mitt surmulna ansikte och beteende. Det tar på mig att hamna så fel i min ridning. Sorry.
Tack till Lars som verkligen kämpar med mig i detta och groomar tryggt precis som jag vill ha det. Kram.

Bästa groomen Lars :)
Bästa groomen Lars :)
200807 skitkul med frack i 29 graders värme. Snart dax för debut !
200807 skitkul med frack i 29 graders värme. Snart dax för debut !
Carolina vätskar upp sig i värmen
Carolina vätskar upp sig i värmen
David hade en Look-a-Like !
David hade en Look-a-Like !
Erika och mammagroom i skuggan
Erika och mammagroom i skuggan

Resultat i helgen för mig och mina elever ger ju mer att önska men vi tog oss ut och startade i 30 grader och alla hade vi något positivt med oss ur starterna. Jag hoppas vi får till fler programträningar i höst och vinter så vi får komma ikapp efter vårens uppehåll.
Vi behöver alla TÄVLA mer för att det ska bli lika bra som i träning. 
Jag och Rosse  Fredag Intermediaire 1B 61,163 %  Lördag Intermediaire 1 B  59,186 % 
Carolina och David  Fredag Intermediaire 1B  65,039 %  Söndag Intermediaire 1B  65,194 %
Erika och Winston  Lördag Intermediaire 1B 60,504 %  Söndag Intermediaire 1B 59,961 %
Elin och Sevilla  Fredag Msv B:5  57,447 %  Lördag  MSV B:5  60,532 %  Söndag MSV B:5  61,489 %
Emelie och Ladykrascher  Fredag  MSV B:5  Utg.  Lördag MSV B:5 61,383 %  Söndag MSV B:5  61,383 %
Ebba Eriksson  och Rivica  Lördag  MSV C:2  62,442 %   Söndag  MSV C:2  62,442 %
Hanna Wallsten och Fiona Tau  Lördag  MSV C:2  VINST !!!   69,535 % 
Lisa och Camaro  Fredag MSV A:1  63,547 %  Lördag MSV A:1  61,923 %  Söndag MSV A:1  TREA !!! 64,573 % 
Camilla och Under Cover ( Väderstad ) Lördag  LA:1  65,417 %  Söndag LA:3  58,857 %
 

10 Aug Måndag
Rosse vilodag, jag åkte till Berit Källung i Mellösa och hade träning för 6 av hennes elever. Jätteroligt och jag gillade att alla satt och lyssnade på allt ! Ovanligt nu för tiden. Superkul !
11 Aug Tisdag
Red ut med Veronica på morgonen Granboda-Åsen-runt dammen.
Jättefin och allert. Superkul ! Mamma hit och vi plockade massor av blåbär och Lingon. Kul ! Sussie kom, Rasmus kom så vi fick ihop allla på en middag innan jag susade iväg till träningar. Mysigt !

12 Aug Onsdag
Banan. Tema svara nu. Jättefin. Bara enkla jobb i alla gångarter. Kanske lite segare i v varv men annars ok.
13 Aug Torsdag
Idag drog CT och jag igång hösten igen ! Camilla kom med båda sina och vi tränade ihop igen. Superkul att ses och att få träna ihop. Alla hästarna såg bra ut, och de jobbade på i 27 graders värme.
Jag red utan spö hela värmningen och galoppjobbet, och det var riktigt kul stundtals. Tog spöet till travjobbet men han var bra i det oxå så jag petade lite i piaffen bara. Han gjorde två jättefina ur piaff till passage idag :) TVÅ !
Efter sitt jobb fick han bada och sen stå inne i boxen och äta lunch medan jag hjälpte Camilla. Det är så mycket svalare i vårt isolerade stall och det var helt stilla och superhett bakom stallet idag. Vid 12 kom han ut igen och jag gick hem för lunch och datorjobb. 

14 Aug Fredag
Rosse vilar idag, men CT hit med båda hästarna. 
15 Aug Lördag
Idag red Rosse och jag ut med Veronica och Yra runt byringe i rakt takt :) skönt och kul :)
Härlig kväll med grillmiddag vid stranden i goda vänners lag. Marie och Claes njöt av värmen och solen ihop med oss denna underbara kväll.

16 Aug Söndag 
Idag gjorde Rosse ett kanonjobb på banan med bommar och hinder. Var jättefin även i höger varv där han brukar luta lite :).

Massor av blåbär och mamma i skogen :)
Massor av blåbär och mamma i skogen :)
och massor av Lingon :)
och massor av Lingon :)
TIPS !  Blåbärshänder i skogen ....
TIPS ! Blåbärshänder i skogen ....
ta en näve lingon, mosa och gnugga ...
ta en näve lingon, mosa och gnugga ...
så blir dina händer rena, mjuka och lena igen :)
så blir dina händer rena, mjuka och lena igen :)
200813 Siesta inne över lunch. 30 grader ute. phu !
200813 Siesta inne över lunch. 30 grader ute. phu !
EFTERLYSNING :). Vad heter denna lampa ? Jag letar 2 glas. Hjälp !!
EFTERLYSNING :). Vad heter denna lampa ? Jag letar 2 glas. Hjälp !!
200814 Morgonträning med CT och Dianella i 28 graders värme.
200814 Morgonträning med CT och Dianella i 28 graders värme.
200816 Flygdax på sjön igen :)
200816 Flygdax på sjön igen :)
280814 och även Kadanz tränar på.  Dax för debut på tävlingsbanan snart för honom :).
280814 och även Kadanz tränar på. Dax för debut på tävlingsbanan snart för honom :).
200815 Grillmiddag med Marie och Claes
200815 Grillmiddag med Marie och Claes
200818 Äntligen till Tinne på Lövsta :)
200818 Äntligen till Tinne på Lövsta :)
200818 idag föjde Malin Husöy med och groomade och filmade. Stort tack !
200818 idag föjde Malin Husöy med och groomade och filmade. Stort tack !
200818 Fina Rosse :)
200818 Fina Rosse :)

17 Aug Måndag
CT hit och vi jobbade alla 3 hästarna. Rosse jobbar med sin trav som ska bli mer luftig och då orka hålla takt och tempo :) 
18 Aug Tisdag
Tinnedax igen  !!   Malin Husöy groomar :)
så galet kul det är att träna :), man glömmer att det är 30 grader varmt och att man nästan smälter :). 
19 Aug Onsdag
Rosse vilar helt men CT kom med båda hästarna som jobbade jättebra. 
20 Aug Torsdag
Först jobbade jag Rosse på banan med främst galoppstyrka med tagen bakdel på böjt spår. Fick till något bra i höger varv, och han kändes stadig och nöjd under mig :). Travade spänsttrav och även passage bra :). Piaff helt ok men fick inte till utgången riktigt. 
När han var klar red jag själv ut rundan åsen-granboda-åsen och runt dammen. På gräsvägen fick jag jättefina ettor 15 st !!  så fin känsla och så lätt han gör dem :). Avslutade rundan med galopp runt sommarhagen i lätt sitts och stora språng :) Kul !! Köpte foder på em innan träningarna.

21 Aug Fredag
Massör + skoning idag = Vilodag  
HB jobbade mycket med muskulaturen vb och nu tror jag vi verkligen jobbar med kärnan i Rosses kropp. Han blev så fin i fronten, och över ryggen. Jisses va roligt det är och vad duktig HB är :).

22 Aug Lördag
Tömkörde över bommar och två sockerbitshinder och det stämde att jobbet med HB igår tog rätt. Rosse var såå fin och rätt i kroppen och hade så lätt över både Cavalettina och öve hindren, Fina häst :). 
Efter stallet var klart åkte Lars och jag upp till Mamma och Kennet på Vindö för att slappa, njuta och äta god mat. De har det så fantastiskt bra med havet utanför dörren men ändå i en skyddad vik. Lars badade medan jag och mamma kollade in allt som gjorts under sommaren, Sen lagade vi och åt en god middag ihop, vi var först att vara med på stekning på deras nya morika. Mums ! Kom hem vid 23 så ingen sen kväll trots att det är 2 tim bilresa enkel. 

23 Aug Söndag
Idag tog vi sovmorgon till 08.00 och sen till stallet och fixa klart det samt sladda ridbanan medan första eleven rullade in och klädde på. Tre elever hemma och sen lunchfodra både hästarna och mig :). Gjorde lite datorjobb innan jag gick tillbaka till stallet för att rida Rosse på banan. Jobbade hela passet utan spö, och jag känner att han är bättre även för skänkeln sedan HB var här :).  På em var det dax med hundpromenad och jag svarade glatt ja på Lars fråga om att åka iväg och gå någonannanstans :)
17000 steg senare var vi tillbaka men hade en härlig promenad i berg-och-dal miljö i Åkers Bergslag. Se bilderna nedan :)

200821 Skodax för Lena
200821 Skodax för Lena
200821 Skodax för Rosse med :)
200821 Skodax för Rosse med :)
200822 Hos mamma på Vindö. Äntligen :)
200822 Hos mamma på Vindö. Äntligen :)
200822 Fina huset
200822 Fina huset
200822 Lars passade på att följa med Helen i hennes båt på en tur :)
200822 Lars passade på att följa med Helen i hennes båt på en tur :)
200822 Vi hade koll på hur de angjorde bryggan :)
200822 Vi hade koll på hur de angjorde bryggan :)
200822 Vi invigde Morikan med en smarrig middag.
200822 Vi invigde Morikan med en smarrig middag.
200823 Hundpromenad dax
200823 Hundpromenad dax
sörmlandsleden går här
sörmlandsleden går här
lite hinderbana här och där
lite hinderbana här och där
Rätt brant :)
Rätt brant :)
vackert så det känns
vackert så det känns
Nu är en bulle till kaffet ok :)
Nu är en bulle till kaffet ok :)
fin promenadterräng :)
fin promenadterräng :)
Det gäller att stanna och njuta ( pusta ) ibland oxå :)
Det gäller att stanna och njuta ( pusta ) ibland oxå :)
En sån här bulle vore smarrigt :)
En sån här bulle vore smarrigt :)

24 Aug Måndag
CT kom med bägge hästarna idag och Rosse och jag fick till rätt bra jobb med vårt Intermediaire 1B grejjor. Superkul !
25 Aug Tisdag
Idag red jag Rosse ut på tur med Veronica och Yra runt Mörtsjötorp-Vagnvägen. Jättefin galopp ihop. Kul !
26 Aug Onsdag
ÄNTLIGEN TANTKALASDAX !!!
Vi träffades 15.00 på Lövsta och hade en härlig kväll. Rosse hade tur att ha sitt arbetspass i mitten så han stod i bussen ( inga boxar på Lövsta att vänta i ) ca en timme innan och 2 timmar efter. Lång dag i bussen med resan som tar 2 tim enkel väg men han får hö och vatten samt morötter så han ser rätt nöjd ut.
Jag klär på och borstar i bussen vilket är rätt mysigt. Träningen är så jäkla rolig just nu, och Tinne tycker Rosse är duktig och att vi kan starta på fredag trots att vi är inte helt klara med alla svåra övergångar. Hon förstår att jag misströstar hur han blir på banan men peppar och stöttar allt hon kan. Tack.
Alla hästarna har utvecklats fint sen vi senast sågs och jag ser redan fram emot höstens 2-dagars :). Tack alla för en härlig dag ! 

Nu igen :) Lyxliv !
Nu igen :) Lyxliv !
Malin och Sally på G
Malin och Sally på G
Eva och Malin
Eva och Malin
Mera MUMS
Mera MUMS
Abbe gillar Lottas Wienna :)
Abbe gillar Lottas Wienna :)
Glada vi :)
Glada vi :)
Annelie och jag :)
Annelie och jag :)
Fruktsallad MUMS
Fruktsallad MUMS
Eva med sin fina
Eva med sin fina
Att sitta hos Tinne och lyssna på undervisningen har ett högt värde hos mig. Maggan filmar åt Annelie som rider.
Att sitta hos Tinne och lyssna på undervisningen har ett högt värde hos mig. Maggan filmar åt Annelie som rider.
Maggan och Selfie
Maggan och Selfie
Nytillskottet NITRO charmade alla. Lotta har fått en fin ny hund. Gosig
Nytillskottet NITRO charmade alla. Lotta har fått en fin ny hund. Gosig
Sofia och Abbe gör sig redo.
Sofia och Abbe gör sig redo.
Ridhusets fina utsmyckning.
Ridhusets fina utsmyckning.

27 Aug Torsdag
Idag red jag på banan ett kort pass för mig själv. Jag ville få ihop alla bitar och verkligen känna alla övergångar inför starten imorgon. Rosse var så fin !. Red igenom programmet två gånger men startade från båda kortsidorna så det ena blev åt andra hållet så han inte riktigt känner igen vägen. Supernöjd :) Vi red sedan ut över åsen och galopperade på gräsvägen, sen runt dammen och galopperade ett varv runt sommarhagen. Mysigt.
Jag hade sen lite banvård och skottade ner kanter och hörn på båda kortsidorna innan min syster Sussie kom med Cutie för vår första träning ihop här :). Så sjukt roligt att äntligen få hjälpa dem tillsammans !! jag hann sen även putsa allt innan det var dax för middag och sen kvällens träningar. 

28 Aug Fredag
Idag åkte Rosse och jag ensamma till Kimstad och tävlade på deras fina anläggning vid Ullevi. Tack Micke och Carro mfl för superfint arrangerad tävling :). Klassen för dagen var en Intermediaire 1 B och hade bara 3 starter.
Mitt mål med starten var såklart att försöka få honom i mer bjudning inne på banan och eftersom detta var vår första utestart i år hoppades jag ju på en bättre känsla än tidigare. Men icke. Loj men lydig. Svårt. Skitsvårt. 
Allt runtikring funkar superbra och han är varken tittig eller orolig i något moment under hela dagen. Men blir lite burkig och introvert även på framridningen men då kan jag enkelt knuffa ur honom ur det läget tack vare att jag då har ett spö i handen. 
Men Men .. jag provade och vi övar i klassen. Alla rörelser utförde vi men han börjar fint i alla och sen slår han av trycket. Tex börjar ökningarna jättefint men i slutet är han bakom skänkeln. Bytena i vartannat höll hela vägen och då hade vi 7or av alla domarna. Bytena i varje var jättefina 5 raka men sen slår han av ( ska vara 7st ) och tar inte hjälpen utan blir ett sen och då blir det ju underkänt. Ena piruetten höll han i hela och då fick vi 7,5  7  8  !!  men i den andra slog han av och då blir den för stor.
Första passagen var bättre än den andra men 6 då han tappar bjudning i slutet. Piaffen var ok i båda ingångarna men tappar i slutet, då blir övergångarna svåra. Som ni förstår är det frustrerande att vi är nära att få till det eftersom vi gör det mesta rätt bra. Han e så fin och kan verkligen nu hur man gör allt. Det måste släppa snart, annars blir jag galen ! 

200827 Flitens lampa lyser :)
200827 Flitens lampa lyser :)
200827 Sussie och Cutie
200827 Sussie och Cutie
200827 Så fina ihop :)
200827 Så fina ihop :)

Två banor, fina stallar och tältstallar, stort fint ridhus, bra toaletter och Cafeteria med smarriga saker i alla former. 
Fin sponsor som verkligen syntes överallt :)

Jag kan ju faktiskt säga att jag varit TREA i en Intermediaire 1B :) !!
Jag kan ju faktiskt säga att jag varit TREA i en Intermediaire 1B :) !!

29 Aug Lördag
Vilodag helt. Det ösregnar hela dagen så de kom in tidigt.
30 Aug Söndag
Lång morgonpromenad med Lasse och hundarna runt Ekedalen innan jag först hade 1 träning hemma och sen åkte till Mellösa och hade 9 träningar till. Det är ett jättetrevligt gäng där som föjer varandra från läktaren och verkligen är intresserade av träningen. Kul ! Missade dock att fotografera de sista ekipagen men ska bättra mig. Sen fick Anki hjälpa mig att sätta rätt namn på rätt foto för min lapp med allt är liksom bara borta. Tack Anki :) !
31 Aug Måndag
Vilodag helt. Bara hage och borst.

200830 Morgonpromenad
200830 Morgonpromenad
Roligt med följare på läktaren :). Jag satte mig där så de kunde höra allt jag sa.
Roligt med följare på läktaren :). Jag satte mig där så de kunde höra allt jag sa.
Ella Ridehag
Ella Ridehag
Anki Lunde
Anki Lunde
Maya Bergström
Maya Bergström
Sandra Andersson
Sandra Andersson
Elin Törnqvist
Elin Törnqvist
Petrea Kjellström
Petrea Kjellström

i AUGUSTI jobbade Rosse såhär :
Vilodag helt 6 st
Uteritt med Yra  3 st
Promenad för hand 2 st
Tömkörd 2 st
Skoning 1 st Massör 1 st
Tränat för Tinne 2 st
Tränat för CT  4 st
Banan själv 7 st
Tävlat 3 st