MAJ 2019 
Följ Rosses och mina tävlingar på en egen sida under Rosseau.
190502 Första betestimmen 2019 !
190502 Första betestimmen 2019 !

1 Maj Onsdag (röd dag )
Efter förmiddagens träningar och innan Coop hann jag tömköra Rosse en kort stund. Jag provade på banan som Lars jobbat timmar med men tyvärr är den oanvändbar för oss alla fortfarande. Tyvärr är den förstörd och det kommer att dröja innan jag har råd att åtgärda den. Såå ledsen. Såå jävla ledsen. 
2 Maj Torsdag
Lastade vid 8.30 och åkte till Camilla. Jag har feber och petar i mig Ipren för att orka. Jag red uppvärmning och sen igenom Int 1 så jag kände att jag kom igenom lugnt och stadigt. Sen fick Camilla rida och temat var höger bak på plats vilket hon gjorde strålande och Rosse blev så galet fin :). Vid lunch var vi hemma igen och idag släppte vi alla tre i sommarhagarna så de fick beta lunch två timmar. Härligt för dem :). En kul grej hände natten till idag då jag drömde  att en känd hästförmedlare frågade om Rosse var till salu, köparen ville ge 3 miljoner :) :) :). När jag vaknade kändes det lite kluvet, men tur det var en dröm.
När jag kom hem på kvällen satt Lars på banan i traktorn i ett sista försök att packa underlaget så det inte åker som på en badstrand. Men som badstränder funkar kommer detta inte att funka heller. Nu känns sommarens alla träningar och kurser förlorade tyvärr.
 Jag har inte råd att hyra in nån som ska rädda detta.

3 Maj Fredag
Idag åker jag och Rosse återigen till Camilla för att trimma inför morgonens start. Iprentankad ska jag nog orka. Det blev ett jättefint jobb idag oxå, jag värmde och red sen igenom programmet och det kändes lugnt och kontrollerat. Camilla fick sen rida lite och jobbade med hörn och volter samt med skolorna lite. Han är påväg att bli riktigt riktigt fin, och det känns som om nästa nivå i balans och bjudning nu är på gång. Han jobbar så fint och försöker verkligen göra som han tror vi vill. Så glad i denna häst :).
På em skulle jag jobba 13-21 men blev avbytt 16.00 och gick hem för att försöka vila lite. Jag mår verkligen uruselt. Tur det är en start sent imorgon. Jag fixade lite med mina tävlingskläder på kvällen men allt i stallet är kvar så imorgon blir det till att få upp farten igen.

4 Maj Lördag
 Dagen börjar med en kort sovmorgon för mig innan det var dax att tanka i en Ipren och en migräntablett. Suck. Men det gjorde att jag tog det lugnt på morgonen och satt här vid datorn ett tag. Räknade ut att jag behöver lasta 14.30 så jag är på plats c:a 15.30 för att starta 17.04. Malin A kommer och groomar idag och vi möts där.
Innan jag kan lasta ska Rosse flätas, äta lunch, badas. Allt ska putsas och lastas i bussen och innan det ska de vanliga stallsysslorna göras. Mocka, fixa höpåsar och foderhinkar. Jag ska dessutom äta lunch när Rosse äter, byta om till tävlingskläder, lasta bussen med mina grejor och en fikakorg med äggmackor, dextrosol, Ipren, Svag saft och kaffetermos. Morötter till Rosse ska i korgen oxå. Så, där har ni planen i stora drag. Idag ska jag rida fram från 16.30 med början i 10 min skritt. Sen 20 min effektiv värmning. Sen 4 min av med benskydd mm och sen 5 min på banan. Hoppas Hoppas jag orkar.
Det var knappt jag orkade. Framridningen var snubblig på det mycket dåligt skötta underlaget och jag red bara fram 20 min men det var lite för länge. Stundtals blev Rosse stark mot handen och tog stöd på mig vilket inte är så vanligt. Jag hade svårt att få med mig hb som blir markbundet då han inte klarar att svinga uppåt. Nåja, red in och fick till en ritt med massor av dåliga komunikationsbrister mellan mig å Rosse. Jag rider för fort när jag inte har något tryck. Hade många missar men red verkligen för varje rörelse så jag räddade och dolde hur det kändes. Sista halten blev 877 så jag satsade in i det sista. Helt slutkörd och mycket missnöjd med MIN insats efteråt. Rosse gör så gott han kan och följer mig utan åsikter trots min dåliga tajming. Heder åt honom. Jag fick sen siffror så jag gick upp i ledning, och blev till slut TVÅA och fick rosett :)! Knasigt det kan vara eller hur :). Jag har tittat på ritten och det ser ut som jag kände, men idag hade jag turen på min sida tydligen. 
Tack ROSSE för vår första placering i Intermediaire 1  !!!


5 Maj Söndag
Såklart vilodag för Rosse. Jag har träningar och hämtar hö innan jobbet på Coop. Angående Hö så har jag nu backat ner grovfodret till Rosse med två kilo. Jag ser att han betar många fler långa stunder nu så höet behövs inte lika noga under hagtimmarna som under innetimmarna.
På kvällen blev jaag klart sjukare och var såå jäkla förkyld när jag däckade i sängen.

190502 Den lilla har en liten hage och den stora har en stor hage :) Första betesdagen !
190502 Den lilla har en liten hage och den stora har en stor hage :) Första betesdagen !
190503 Viktig bild. Efter träning står han helt jämnt på alla 4. Riktigt skönt :)
190503 Viktig bild. Efter träning står han helt jämnt på alla 4. Riktigt skönt :)
190503 Viktig bild. Bakbenen är exakt lika belastade och i exakt rätt vinkel mot höften. Nördig javisst, men såå viktigt att iakta sådant.
190503 Viktig bild. Bakbenen är exakt lika belastade och i exakt rätt vinkel mot höften. Nördig javisst, men såå viktigt att iakta sådant.
190504 Malingroom
190504 Malingroom
190504 Avsutten prisutdelning gillar jag :)
190504 Avsutten prisutdelning gillar jag :)
190504 Fin blå rosett :)
190504 Fin blå rosett :)

6 Maj Måndag
Idag har jag klipptid på morgonen men fick ställa in pga sjuk. Jag ringde Coop och sa att det går inte att jobba idag. Ovanligt att jag blir såhär jäkla sjuk. SNÖRVEL ! Sitter stilla och bokför på morgonen, innan jag måste till stallet och luncha. PUST ! 
Jag lunchade och gick hem och la mig i soffan och sov till Lars kom hem. Jag gick till stallet och gjorde klart mockningen meda Lars tog hundarna på en kort promenad och sen lagade han mat. Efter maten somnade jag i soffan och vaknade lagom till nattfodring. Sov sen gott hela natten. 

7 Maj Tisdag
Jag gjorde klart stallet på morgonen, normalt tar det 40 min men idag 1,5 tim. När det var klart gick jag hem och ringde jobbet och sa att jag blir hemma även imorgon. Kan inte jobba med livsmedel i det skick jag är i. Sen däckade jag i sängen och sov till 11.30. Såå jäkla utmattad av hostandet och snorandet.  Ute är det svinkallt och emellanåt ösregnar det så att det slår på fönstren. Jag boar ner mig i mitt täcke en stund till. Träningarna ikväll ställde jag in och några rider på söndag istället. Nu ska jag bara vila, vila och vila lite till. Jag sov hela dagen till Lars kom hem vid 16. Vi åt mat ihop och sen vilade jag lite igen. Vid 20 tiden gick jag upp till Rosse och borstade eftersom jag inte gjort det på två dagar. Jag har ju visiterat mm men inte borstat. Kände mig lite vaken så jag klädde på honom tömkörningsgjorden och gick ut i sommarhagen. Han fick springa och jag stod stilla. Han såg jättefin ut och var skummig i munen och hade glad blick när vi gick till stallet igen. Skönt att jag orkade så han fick röra på sig. Jag nattfodrade och sen hem till sängen igen. Konstigt nog sov jag som en stock hela natten :).
8 Maj Onsdag
Jag ÄR piggare idag :) ! Tror det har vänt nu. Behöver ingen Ipren direkt på morgonen, och frukosten smakar faktiskt något annan än gammal socka. Jag gör klart stallet och ringer sen Camilla som lovar att komma och rida Rosse bara jag gör klart honom. DET orkar jag idag, och det blev en helt underbar stund i solen på fd fotbollsplanen för dem. Härligt att kunna galoppera rejält och dessutom jobba med de tre svårigheterna få ett otvunget sätt med härlig utebjudning. Såå härligt  att se dem jobba. Nästa ridtur på detta vis ska vara med mig i sadeln.
Efter allt var klart däckade jag i soffan och sov till klockan var 14.30. Ringde min Höleverantör och det gick bra att hämta två balar idag. Det orkar jag, kör bil och sitta still. Det är storbalar som lastas med maskin. Påväg hem köpte jag foder på Allboden. Bra använd em. Lars anslöt med traktorn när jag kom hem så det blev inlastat på skullen utan någe regn :). Perfekt timing :). Lars å jag käkade middag ihop och sen tog jag det lugnt vid datorn hela kvällen. Bokförde och rensade foton. Men jag mår klart bättre :)  Jippiee !!

9 Maj Torsdag
Började morgonen med Ipren efter att hästarna kommit ut. Mår lite febrigt. Suck. PREMIÄR med en träning på hemmabanan 2019 och det gick bra :). Det var Malin och Dazy som testade och underlaget höll även om det blev lite glidigt något steg. Kul att var igång hemma igen :).
Boka upp din sommar så lyfter vi nivån inför höstens tävlingar.
Jag och Rosse hängde med Yra och Veronica på en tur ut i skogen idag. Mest skritt på snirkliga stigar men även lite trav och galopp. Både Rosse å jag var avslaget sega. Men bra att vi kom ut en sväng. Imorgon ska jag jobba igen, och sen får min snuva vara klar. 

10 Maj Fredag
Helen Brunåker kommer till Rosse 10.00 = Vilodag
Jag är fortfarande inte helt okay och kroppen håller sig slow. Men jag ska jobba idag och Carro fixade så jag kan börja 16.00 ist för 12.00 vilket är en jättelättnad. Då vet jag att jag orkar. Ska ta det lugnt på dagen oxå. 

11 Maj Lördag


12 Maj Söndag
Vilodag igen för Rosse. Jag behöver jobba lite extra nu när jag varit sjuk. Träningar 9-14 och Coop 15-21 med restid emellan.

Min Syster Sussies häst debuterar hoppning med Camilla Berg i sadeln :) Fiiiin !!
Min Syster Sussies häst debuterar hoppning med Camilla Berg i sadeln :) Fiiiin !!
190508 Härliga bilder på min fina Rosse och vikarien :) Camilla på ryggen.
190508 Härliga bilder på min fina Rosse och vikarien :) Camilla på ryggen.
190508 Sådär då är bal nr 7 och 8 hemma.
190508 Sådär då är bal nr 7 och 8 hemma.
190509 UTEPREMIÄR på Länna Bruk :)Först 2019 var Malin och Dazy :)
190509 UTEPREMIÄR på Länna Bruk :)Först 2019 var Malin och Dazy :)
190808 Fler härliga bilder :)
190808 Fler härliga bilder :)

13 Maj Måndag
Fortfarande jätteförkyld, det vill inte släppa greppet om mina lungor riktigt. Tyvärr måste jag därför avboka Tinneträningen imorgon vilket gör att jag surar lite. Bestämmer dock att jag och Rosse åker till Camilla idag så får hon rida om jag inte orkar. Skönt med bra reservryttare :).  Å vilket fint pass det blev :) Rosse jobbade jättebra och hade en glad energi i jobbet. Han klarade av att visa oss några ettor, lite passage och jättefin piaff. Härligt att sitta och se dem jobba ihop. Jag gillar det jag ser helt klart !
14 Maj Tisdag
Jag är fortfarande sjuk, och orken är på sparlåga men Veronica och jag fick till ett bra pass med början på ridbanan i alla gångarter :), sen till fotbollsplanen där Rosse och jag galopperade stor galopp och sen red vi runt Byringe i skogen. Rosse fick jobba med sina små travsteg bakom Yra som skrittade och han var jätteduktig. Så skönt att rida i skogen nu innan myggen kommer. På em betade de i sommarhagen 2 timmar. Rosse och Yra märkte inte att Lena inte anslöt till sommarhagen direkt så jag passade på att raka av henne den sista vinterpälsryggen. Härligt för henne att bli kvitt den. Sen fick hon oxå beta en timme. På kvällen shamponerade jag henne och sen gick Lars och jag med hundarna och Lena så hon fick torka på promenaden. Hon var superpigg och småtravade glatt hela vägen runt :) Skönt att slippa dunpälsen :)
15 Maj Onsdag
Idag åkte Rosse och jag ner till Salvartorp och möttes av en slät fin nysladdad bana :) Vi spårade fint genom vårt arbete och det är bra att se på spåren att man nyttjar hela banan i sin ridning :) Jag jobbade med lösgjordheten i bjudning och fick verkligen tag på honom i högervarvet. Gjorde TRE ettor ! Jippie ! Även piruetter och saxen fick sig några vändor. Efteråt fick Rosse stå i bussen medaan jag red+undervisade en elev med trevlig häst. Roligt att rida andras hästar om de är snälla :). Inget betande hann de med idag.
16 Maj Torsdag
CT på förmiddagen. Jag orkade faktiskt rida ett rätt ok pass, men sen fick Camilla jobba en stund med piff å puff som ska lekas med.
Fin idag :) När vi kom tillbaka hem fick han duscha av allt svett och sen ut i sommarhagen naken för att beta och torka. Såg såå härligt ut :). De betade 2 timmar och sen hjälpte Carina mig att flytta dem igen.
De var sen ute till ca 18.00 idag :).

17 Maj Fredag
Kiro Lars Liljeholm kommer på fm = vilodag.
Lars jobbade lite med Rosses h armbåge och muskeln under. Det är en punkt som återkommer men blir mindre och mindre samtidigt som hans muskulatur ökar fint och blir bättre och bättre. Skönt att ha en stadig koll så vi hjälper med det som går. 
Eftersom jag inte ska rida idag passade jag på att röja ut i sadelkammaren efter vintern. Jisses va grejor jag har som jag inte använder. Hem till garaget med allt och i sommar ska jag sälja av så mycket jag bara kan. BILLIGT. Behöver du något så kolla med mig innan du köper nytt. 

18 Maj Lördag
CT på fm. Idag var vi finklädda till träning Rosse å jag. Han hade benlindor och matchande schabrak och jag hade nya stövlarna och matchande tröja. Ibland är det kul även till vardags :). Rosse jobbade ett jättefint pass med mig, han känns mer och mer självgående och jag kan rida med långa ben och bara sitta fram honom stundtals. Som jag kämpat i dessa två år för att försöka få till just det. Men nu kommer det i glimtar allt oftare :). Vi jobbade även med Passagen och Piaffen lite, och han bjuder fint framåt i dem nu. Härligt. När vi kom hem blev det dusch och sen ut naken i sommarhagen och han går i två timmar och betar sig torr. Jag hade en ledig lördag så vi beslöt att grilla, och även Rasmus, Anna och barnen samt Jesper slöt upp. När vi väl fick fart på grillandet blev det en jättetrevlig kväll :)! 
19 Maj Söndag
Stallstädning på schemat innan jobbet. Rosse fick gå en stund på töm på ridbanan, jag ville ha honom på travbommar och så blev det. Banan höll tyvärr inte riktigt för det men vi kunde jogga 30 min över hela och travade öppnor samt förvänd sluta år båda håll men fin bjudning. Travbommarna gick ok men det blev inte många vändor innan det var för mycket badstrand. Suck. Jag ska se till att få broddhål även i sommarskorna så Rosse får gå med låga brodd. Då kan jag rida mer i gräset som annars blir rätt halt. 
Efter Rosses jobb tog jag itu med att skura de två sista tomma boxarna så vi kan flytta över hästarna imorgon. Fint blev det och nu ska det torka över natten. 

190514 Nyklippt och nyschamponerad :)
190514 Nyklippt och nyschamponerad :)
190518 Hej då grillen, du har gjort ett bra jobb men nu är det slut.
190518 Hej då grillen, du har gjort ett bra jobb men nu är det slut.
190518 Det dröjer ett tag innan det blir mat tror jag ..... Nya grillen ska monteras :)
190518 Det dröjer ett tag innan det blir mat tror jag ..... Nya grillen ska monteras :)
190519 skurat. Luktar så gott :)
190519 skurat. Luktar så gott :)

20 Maj Måndag
Det är galet varmt ute :) 20 grader redan på fm. Rosse å jag åkte till Camilla och gjorde ett lösgörande jobb utan några trix. Jag ville jobba me att få till ställningen till vänster på ett bättre sätt, Vilket gjorde att jag faktiskt satt av och jobbade för hand med hans nacke. Det blev skillnad och jag fick en klart renare kontakt med bakhovarna till handen efteråt :) och Rosse var så följsam att jag tror han vet att jag hjälpte honom. Goa häst. När vi kom hem fick han beta i hagen närmast vägen till lunch istället för hö. Det blev två timmar medan jag flyttade bäddar och gjorde klart i de boxar hästarna skall stå i inatt. Sen åkte jag till jobbet. Nattfodringen var min och alla hästarna verkade ha funnit sig tillrätta. Lena stegrar för att se över boxdörren när det vankas mat :) Hon e ju van att ha sin låga dörr så hon kan vara med i det som händer. Rosse hade ätit, druckit och såg nöjd ut.
21 Maj Tisdag
Idag är det endagars TANTKALAS på Lövsta men jag har valt att jobba istället. Så är det att vara egenföretagare, ibland måste jobb gå före nöje om det ska gå ihop sig :). Jag ska till Tinne den 27 igen så det är inte så långt dit.
Det blev en bra riddag i värmen :). 24 grader och jag är inte van.
Började på ridbanan där jag kunde jobba 30 min skritt, trav på raka spår och även lite galopp. Jag är fortfarande ledsen över underlaget även om det börjar sätta sig nu tack vare Lars insatser med traktor som packar den. Tyvärr är Rosse en tung stor häst som kräver annat underlag dock. Ska samla pengar till att lyfta bort underlag men tyvärr tar det tid.
Vi fortsatte sedan till fotbollsplanen där jag kunde rida lite framåt i alla gångarter och även rida lite skolor. Rosse kändes fin men var oxå matt av värmen. Efter det red vi en sväng på åsen och njöt av grönskan och att det börjar bli så vackert överallt :). Rosse betade sen i hagen närmast vägen i två timmar medan jag skottade ur boxarna inför stundande tvätt och målning. En skön dag som avslutades med det härliga Eskilstunagänget :). Jag undervisade i kortärmat ända till 21.00 vilket nog alldrig har hänt tidigare :)
22 Maj Onsdag
Idag kom Camilla och jag hade ridit 20 min på ridbanan i väntan på henne. Vi gick till fotbollsplanen och Camilla satt upp och red ett pass med focus på halvhalter och travspänst. Jobbade jättefint å jag satt bara och njöt i solen. Härlig dag. Avspolad och ut i hagen igen så han kunde rulla riktigt skönt.
23 Maj Torsdag
Rosse vilar helt idag. Firar mamma med en lunch i sthlm :) idag, ihop med min syster Sussie. Jag åkte med tåget 10.20 och mötte mamma vid centralen.
Vi tog bussen till strandvägen eftersom det regnade, och vid ångbåtsbryggan mötte vi Sussie. Härligt att sitta inne på en båt med sjölivet pågående utanför och ösregnet smattrande mot båten. Vi hade en jättegod räksalladslunch och tid att sitta och prata en lång stund alla tre. Vi är alla likadana, har alltid full fart i allt, och eftersom mamma är värst så är det därifrån vi fått det. Efter lunchen susade Sussie tillbaka till kontoret, och mamma och jag gick till Centralen för att passa mitt hemtåg. Jag ska ju jobba så även om jag gärna hade hängt med mamma mer så fick det bli tåget. Tack goa ni för en mysig regndag :) 

24 Maj Fredag
Idag kom HB och jobbade med Rosse. Hon fick instruktioner att jobba med hb och nacke/hals/armbågar och så blev det. Rosse hjälpte till så mycket han förmådde och blev helt uttömd och gäspade jättestort säkert 10 ggr när hb insida lår fick en genomkörare. Intressant. Hoppas han har hjälp av masserandet så han får det lättare i kroppen när vi jobbar. Skönt ser det ut iaf. Hagen resten av dagen.
25 Maj Lördag
Tidig morgon i stallet så jag skulle hinna göra klart allt och även hinna rida Rosse innan jag ska till Hista och ha träningar och sen vidare direkt till Coop. 
Jag red en stund på banan, Lars kom och var med när jag satt upp för det var blåsigt och lite regnkänsla. Rosse skötte sig utmärkt. Jag jobbade alla gångarter ca 20 min och sen gick vi till sommarhagen och galopperade ett par härliga stora varv :) Läckert :)

26 Maj Söndag
Återigen en tidig morgon och en galen dag. Var i stallet 05.00 och släppte ut hästarna till frukost. Regnar så regntäcken på. Fixar allt i stallet och hem för att gå ut med hundarna och sen äta frukost.
Tillbaka i stallet 08.00 och tog in Rosse och åkte ner till Ridhuset för att rida igenom lite linjer inför helgen. Fick sällskap av Åsa och det var nog över 30 år sedan vi red ihop på samma bana :). Superkul och hon har inte sett oss på länge så det vart tummen upp för utvecklingen :). Hem igen och ut med Rosse i hagen och så tillbaka för att ha träningar. När de var klara var det dax för lunchfodring och då även för mig, sen till Coop och jobba 15-21 innan nattfodringen. PHU !!

190521 Varmast hittills !!
190521 Varmast hittills !!
190523 Morsdaglunch med bästa mamman och bästa systern Sussie :)
190523 Morsdaglunch med bästa mamman och bästa systern Sussie :)
Vissa Startlistor är tuffare än andra :). Snacka om att starta i hetluften Carolina :)
Vissa Startlistor är tuffare än andra :). Snacka om att starta i hetluften Carolina :)
190526 Röstat såklart :)
190526 Röstat såklart :)
TILL SALU !! Prestige PASSION 16´ /34.
TILL SALU !! Prestige PASSION 16´ /34.

27 Maj Måndag
Idag ska Rosse och jag till Tinne igen. Vi har träningstid 13.00 :)
och idag kom vi iväg :). Malin Ahlström följde med och trafiken flöt så fint att vi kom fram i god tid. Vi softade och njöt av omgivningen en stund och sen var det dax att klä på. Rosse kändes alert och vaken men blev lite väl soft när vi ledde honom i ridhuset. Jag värmde 20 min och fick vara lite på honom om att svara snabbare på hjälpen. Det var sedan ett genomgående tema under hela passet, vi jobbade med skolorna och övergångar mellan skolor, volter i rätt storlek utan lutande, fick beröm för bl a avsluten på ökningarna som blivit mycket bättre sen sist :) men oxå skäll på att jag slarvade lite med graden av ställning så att han smet över i halsvikning lite grann. Har helt enkelt för slapp yttre reglerande tygel. Sen jobbade vi med bjudningen och att jag ska ha honom lite kvickare igen. Serierna var fina men trycker upp nacken lite ju längre jag kommer så då jobbade vi med det. Skritten mycket bättre - beröm.
Men jag slarvar lite med lite olika saker i olika rörelser. - Skärpning. 
Efter att ha tittat på filmerna som stämmer med känslan jag hade idag är jag nöjd med jobbet jag fick till men lite bekymrad över att jag har en känsla av att han höjer nacken för att han sänker ryggen och då kryper lite bakom skänkeln.
När han hamnar i detta läge är han STOR att rida och jag får därför svårt med finliret. Bra i ett sånt läge att ha proffset Tinne som hjälp och vägledning. Träna, träna, träna, träna, träna,............

28 Maj Tisdag
Idag startade jag med att släppa ut hästarna 05.00 och regntäcke på var det som gällde. Sen frukost för mig och 06.00 åkte jag till Enköping för att de kallat in bilen och ska byta någon komponent. Gratis förutom resa på två timmar ..... men det gick fort och när jag ändå var på den sidan hade vi bokat att jag åkte till Erika och Emelie utanför Örsundsbro och hade två träningar. Jättekul jobb och hoppas vi kan få till fler gånger. Det är ju för lång resa för två elever egentligen. Längst 55an står det fina röda busskurer och jag har i massor av år velat ha en sådan fin vid ridbanan hemma. Om någon vill hämta en .... Hemma var jag igen redan kl 11.00 så då gjorde jag klart stallet, hem och käka lunch med Lars, stekte tre kilo köttfärs som ska bli matlådor, tillbaka till stallet och flytta ut grejorna ur foderboxen så vi kan sopa och handskura klart idag inför högtryckstvättandet imorgon. Hem och byta om och åka till Näsbyholm för att ha träningar. Ett evigt flaxande hit och dit men det är kul att träna :). 
29 Maj Onsdag
Skodax för Rosse och Lena idag :) Det betyder vila och jag ska tvätta stallet innan Coopjobb. Jag hann halva stallet och får fortsätta imorgon.
30 Maj Torsdag
CT efter lunch då jag hade träningar hemma på fm :). Jätteroligt att eleverna börjar åka hit igen. Hoppas sommaren blir fin så vi kan trimma mycket på hemmaplan. Det ger en härlig känsla att rida med sjöutsikt :). Innan det var dax att åka till CT hann Veronica och jag klart med stalltvätten vilket känns jätteskönt :). Nu ska det bara torka och målas. 
Nåja, hos CT fortsatte temat med Rosses bjudning och kvickhet, och det känns inte helt självklart att starta på Lördag. Men med en frisk häst är det bara att rida, och jag har ju som årets mål att TRÄNA Intermediaire 1 och inte ha så stora krav på % att vi ska vara placerade. För mig spelar känslan mellan mig och Rosse mer än siffrorna och som sagt, vi övar bara i denna klass.

31 Maj Fredag
Red hemma på morgonen och Lars filmade lite för att jag skulle titta hur det ser ut innan jag tar beslut om start eller inte. Rosse kändes fin och glad så jag jobbade lite med piruetter och byten. Såg helt ok ut på filmen så jag beslöt att det blir start imorgon. Red ut runt fotbollsplanen efteråt, och vi galopperade på ett varv men nu börjar gräset bli för högt så det var nog sista rundan innan gräset slås. Jag hann putsa och packa allt innan det var dax att åka och jobba.
Nu är Maj slut .... hur gick DET till ??? 

190527 dax igen :)
190527 dax igen :)
Vi trivs så bra med vår buss :)
Vi trivs så bra med vår buss :)
Malin Ahlström groomar och filmar idag.
Malin Ahlström groomar och filmar idag.
Busskuren jag vill ha vid ridbanan. Fiin.
Busskuren jag vill ha vid ridbanan. Fiin.