Följ Rosses och mina tävlingar på en egen sida under Rosseau.
AUGUSTI 2019 

1.8 Torsdag
Jag morgonfodrade 06.00 och gjorde klart stallet. Jag gillar verkligen mina stallmorgnar :) å att stallet är snyggt och klart till 07.00. När jag kommer tillbaks hem igen får hundarna en kort kisspromenad och mat innan det är dax för mig att få frukost och morgonkaffe :). Just stallmorgnarna smakar morgonkaffet som bäst. Lars som oxå har semester fick sovmorgon :)

Vid 10 var jag tillbaka i stallet och tog in Rosse och hann precis borsta klart när CT anländt och suttit upp på första hästen (Kadanze ). Vi jobbade hennes och sen var det Rosses tur. Idag var han spänd i kroppen och jag jobbade med uppsittningen ett tag men kände att det inte var smart att sitta upp. Jag hämtade longerlinan och lät honom galoppera ett tag och sen provade jag igen men med samma resultat. Camilla hjälpte mig och hon såg samma som jag kände. Jag avstod men C ville upp. Sagt och gjort så tog hon över och efter lite slappande och hoppande på pallen kom hon upp utan problem. Phu.
Hon fick fortsätta jobba honom och det blev ett jättebra jobb :) med Int 1 i siktet. TACK ! När han var väl genomriden satt jag upp utanför ridbanan utan problem och skrittade ut runt stigen. Han var mjölksyresladdrig i benen så det var bra att jag skrittade länge. Kändes som vanligt när vi kom hem igen :).
Jag tog in även de andra hästarna över lunchen för bromsarna modell flygplan är tillbaka. Skönt att vila i svala stallet. Det är åter 26 grader ute.
Åsa och Josefin kom från stallet och fick en snabb vid stranden fika :).

Jag släppte ut hästarna vid 17 innan jag åkte till kvällens träningar.
Carolina berättade att hon nu anmält till sin första GP start ! JIHAAAA !!!
Såå häftigt att de tagit sig hela vägen :) Såååå imponerad :). JIHAAAA igen !!
Efter träningarna hann jag sladda ridbanan inför morgondagens träningar, jag hann inte tidigare och nu vart jag klar lagom till nattfodringen :)  GOD NATT.
 

2.8 Fredag
CT kom hit tidigt, 07.40 var vi igång med första hästen :) och alla tre var klara 10.30 ca. Det blev riktigt varm idag igen och en hel del broms. Alla hästarna gick riktigt riktigt bra idag så vi var varma men glada :). Jag kom upp på Rosse utan bekymmer, han var helt avspänd direkt idag. Såå skönt. Idag hade jag sporrar men inget spö, och C sa till mig två ggr att "nu är hälarna uppe" vilket kommer såfort han är bakom skäneln. Jag behövde ta spöet och ha det ett tag innan jag fick fatt i honom. Jag orkar helt enkelt inte få honom på plats ibland. Men sen går han så härligt bra :) och helt plötsligt kan jag sitta på honom och känna mig lång ???!! Vet inte hur det funkar men han blir smalare på något sätt känns det som. Travade mycket. Lars kom och han tog lite foton och det är inte kul men nyttigt. Jag fotade Camilla med Kadanz massor idag och det är kul att ha dessa bilder framöver. Hästarna blev inne över lunch och kom sen ut mellan 16.30 och 19.30.

FJORD NM i DANMARK 2019 !!
kl 14.15 startade Malin och Dazy sin första start och jag satt bänkad vid Equipe och följde siffrorna. Det började bra med höga siffror på bla öppna 7,5 men sen i galoppen blev det flera missar och % sjönk som en gråsten. Attans !!!

Rastlösa jag ville sen göra något på em efter att vi varit en stund vid stranden så Lars och jag åkte in till strängnäs för att äta på Riva och sen möta Rasmus för att spela minigolf :). 
Vi hade ett härligt soligt bord med stråket av flanerade människor precis förbi, god mat ( Räksallad) och trevligt sällskap :) så det var precis vad jag behövde. 
Rasmus anslöt men det blev ingen minigolf för det var stängt pga personalbrist. Tur var det för slagregn och åska dök upp lagom till vi satt i bilen. Vi åkte hem och gick med hundarna innan vi hamnade i soffan och slötittade på en film. Glass är gott till film :). GODNATT.


3.8 Lördag
Stallet på morgonen och gjorde klart allt. Hem till skrivbordet en stund. Planerar för en avsutten kurs i ridlära i vinter :) vore såå nyttigt att få ut den kunskapen till alla som vill. Håll utkik under "Aktuellt" och tipsa gärna :). Även de som inte rider för mig är välkomna såklart. 
Rosse ska vila helt idag och det blev en kanondag för det :) ute 06.00 - 19.00.
Efter lunch hämtade vi en busslast Hö. Lars och Rasmus hjälpte mig. 105 balar fick vi med i lasset. Skönt att ha ängshö att blanda storbalshöet med i vinter. Det är GRISFEST på Räfsnäs Gods ikväll :) ska bli superkul med god mat och dans. ( Vokalissa i bandet Stig Boogie Band är Johanna Elgholm ). 
Solsken, varmt och ca 150 pers, jättegod mat ( helstekt vildsvin ), fullt dansgolv och drag i musiken :) Dansade till efter midnatt och det var såå kul !
Tack Janne å Bettan för ännu en lyckad Grisfest på Räfsnäs !

190801 härlig kväll !
190801 härlig kväll !
Malin och Dazy framme och på G.
Malin och Dazy framme och på G.
Fin Dazy seglade genom Vet check ua.
Fin Dazy seglade genom Vet check ua.
Resultat dag 1 för Malin och Dazy.
Resultat dag 1 för Malin och Dazy.
190802 Vi trimmar i värmen :)
190802 Vi trimmar i värmen :)
190802 Camilla och Kadanz 4 år
190802 Camilla och Kadanz 4 år
190802 Matdax på Riva :)
190802 Matdax på Riva :)
190803 Familjetid :)
190803 Familjetid :)
190803 GRATTIS Svärfar KENT på födelsedagen :)
190803 GRATTIS Svärfar KENT på födelsedagen :)
190803 Johanna E är i bandet på GRISFESTEN
190803 Johanna E är i bandet på GRISFESTEN
190802 Ser oroväckande ut på himlen.
190802 Ser oroväckande ut på himlen.
190803 Ibland är det en fördel med 2 karlar i familjen :)
190803 Ibland är det en fördel med 2 karlar i familjen :)
190804 Dagen efter Grisfesten går lite slow :)
190804 Dagen efter Grisfesten går lite slow :)
190802 från alla håll .....
190802 från alla håll .....
190803 Det blev 105 balar denna gång. Fint staplat :) även mamman kan !
190803 Det blev 105 balar denna gång. Fint staplat :) även mamman kan !
190803 LENA fick en makeover nu när bromsarna avttagit :) skööönt !
190803 LENA fick en makeover nu när bromsarna avttagit :) skööönt !

I Danmark är det nu dax igen för start !  och jag följer via equipe siffrorna här hemma :). Och det börjar jättefint ! Å då jag har sett ritten på film så var den jättefin :) men även små missar kostar. En oförglömlig resa med DAZY i sitt finaste skick någonsin :) Härliga minnen och roligt att ha varit delaktig ! 

Sååå spännande !!!
Sååå spännande !!!
Meeeen .... Resultat dag 2.
Meeeen .... Resultat dag 2.

4.8  Söndag
Idag åkte Rosse och jag ner till Salvartorp på kvällen för att rida igenom Intermediaire 1 med Carolinas ögon. När det var klart och jag fått lite behövlig hjälp fick hon sitta upp och rida honom en kortis :).
De såg fina ut ihop och han följde henne fint. Men hon tog oxå spö i handen i travjobbet :). Kul att se honom med ny ryttare !

Vattenmelon :) Sommarmums !
Vattenmelon :) Sommarmums !
190806 Rosse å jag
190806 Rosse å jag
mera :)
mera :)
å mera ...
å mera ...

5.8 Måndag och 6.8 Tisdag
CT hit med båda hästarna så vi tränade alla tre på fm. Fina hästar vi har :) och vilket fint jobb vi gör med dem :).
7.8 Onsdag
Rosse vilar hela dagen i sin hage :)
8.8 Torsdag 
På morgonen möttes jag av ett nyfixat stall "ala LENA" Inte en matbit någonstans hälsade hon mig :) BUSA. Det var jag som inte stängt till dörren helt. Rosse och jag till CT och red igenom programmet med en riktigt bra känsla :). Nu är vi peppade inför imorgon och helgen :). Ska bli superkul att starta och se hur vi kan rida i skarpt läge igen. 
MEN .. När vi skulle åka hem från CT var lastluckan lite svårstängd, och vid närmare titt hade ett av gångjärnen rostat av ! Hela vägen hem satt jag i telefon och jagade gångjärn, och Lars var i Strängnäs och letade igenom alla affärer. Utan resultat. Fredrik på Fautras hade ett, men eftersom ett till gick av vid urlastningen hemma såg det nu mörkt ut. Rasmus var hemma och kom upp till stallet och tog över problemet så jag kunde ta hand om Rosse samt ha en träning hemma. Lars bror Per tipsade om Janne på Skäve som är en fena på att svetsa, och han hjälpte oss direkt om vi bara kom dit :)
( Jannes fru Annelie var elev till mig i många år ). Rasmus tog bussen till Janne och så kom den hem hel och jag kunde hålla planen att starta imorgon.
STOORT TACK MITT GOA TEAM !!!
Jag hade då redan beställt tre nya gångjärn från firman som byggt bussen, så snaart ska det vara nya på plats :). 

190808 MEN .... LENA  !!!
190808 MEN .... LENA !!!
190808 Två trasiga av tre !
190808 Två trasiga av tre !
190806 CT och Dianella
190806 CT och Dianella
mera ..
mera ..

9.8 Fredag - 10.8 Lördag - 11.8 Söndag Meeting på GRIPEN.
Det blev lite annat än vad jag tänkte mig ... 
fredagen kändes allt superkul, och för första gången någonsin showade Rosse loss när Lars ledde honom från parkeringen till framridningen :). Passage, drakeld och svanen rakt upp ! Superkul ! Såklart gick vi med honom tills han var nere igen och sen red jag fram. Härlig känsla med vaken och aller häst som verkligen bjöd till jobb på framridningen :). CT kom ock kikade, och gav oxå tummen upp :). Inne på banan slarvade sen jag bort massor av poäng för jag var så glad att han fortsatte bjuda hela ritten :) HELA RITTEN :) JIPPIEEE!!! Kändes som en sån stor seger så jag deppade bara lite över att jag inte varit nogrannare.
62,500% med tappade koff är inte så tokigt. Imorgon blir det ordning igen :).
Lördag var helt annorlunda. Rosse var avslagen redan hemma i stallet, och lika när han leddes till framridningen. Jag hoppades att han skulle värma igång sig men jag valde att ta spöet när jag skulle travjobba. Valde att gå in ändå eftersom vi bara tränar i denna klass och han var superlydig och absolut inte emot i något skede, men som en dåligt pumpad badmadrass.
Travdelen var usel. Det fanns ingen ökning, ingen energi att böja med i skolorna, och volterna lutade vi runt i. Tänkte att han kanske skulle hänga på bättre i galoppen efter skrittåterhämtningen, men seg fattning och saxen blev med alla fel man kan ha kändes det som. Ökningen var utan ett enda språng ökat, fortfarande inget motstånd, men bara ingen hemma under mig. Jag red in mot första bytesserien och när han inte hörde första hjälpen utgick jag. 
Jag ledsnade helt. Såå fin som han var igår, lika ledsen var jag idag av att vara tillbaka på ruta ett. Jag har fått lite för många sådana starter för att inte tappa sugen. Många frågade varför jag utgick, även en av domarna, och när jag summerar poängen på de 16 punkerna hade domarna 65,66,66 % vilket gjorde mig ännu mer ledsen eftersom det borde varit 55%. Är det såhär dom vill ha honom ? Då vill inte jag alls. Jag valde att stryka mig helt från söndagen, kunde inte förmå mig att vilja rida överhuvudtaget. Alla runt omkring mig försökte på alla vis peppa igång mig men jag var för ledsen. Inte för tävlingen i sig, utan för att han bara blir tom. Jag hade varit lika ledsen oavsett vart jag ridit honom när denna känsla bara dök upp. 
Rosse vilar och mår prima i sin hage, och jag ska ta mig samman igen. Snart. 

190809 Glada killar
190809 Glada killar
190810 Mina älskade groomar :)
190810 Mina älskade groomar :)
190810 Här är han jättefin :)
190810 Här är han jättefin :)

GRIPENHELGEN som tränare var jätterolig !
Tack alla duktiga elever för fina ritter :)
* Lisa Åhlund Sarbring med Prinz Camero LÅS 
   2:a  MSV B:5 på 67,872 %
* Malin Husöy med Dazy
   7:a  MSV C:1 på 63,095% 
* Carolina Mörk med Don David
   3:a Intermediaire 1B på 64,147 %
   VINST i svårklassCUPEN !!!!
* Erika Lindström Asp med Winston III
   2:a Intermediaire 1  65,490%
   2:a Intermediaire 1  63,627 %
   2:a Intermediaire 1  65,980 %
   TVÅA i Intermediaire 1 CUPEN !!!!!
* Emelie Krantz Lindeberg med Ladykrascher 12
   VINST i LA:4  med 68,514 %
* Christel Ottosson med Chrystals Good Gasson 
    9:a i LB:3 med 69,516%

Christel Ottosson och "Gus"
Christel Ottosson och "Gus"
Lisa Åhlund Sarbring och Prinz Camero LÅS
Lisa Åhlund Sarbring och Prinz Camero LÅS
2:an Erika Lindström Asp och Winston III
2:an Erika Lindström Asp och Winston III
CUPVINNARE Carolina Mörk och Don David :)
CUPVINNARE Carolina Mörk och Don David :)
Fick en bild av Carolina :). Kolla in fina Don David på 3-årstest ! Vilken teknik !
Fick en bild av Carolina :). Kolla in fina Don David på 3-årstest ! Vilken teknik !

Idag när jag skriver detta är det på torsdagmorgonen den 22.8 så jag ska försöka minnas dagarna som gått :).

Söndag 11.8
Rosse vilar i hagen hela dagen, jag hjäper Carolina och ser bra ridning :)
Måndag 12.8
Idag kom Helen Brunåker och masserade igenom Rosse, det var ett tag sedan och allt kändes bra men lite runt manken och båda sidor höft-bärben ville Rosse att hon knådade. Ska be Lars Liljeholm kolla manken igen kände jag, men ingen fara sa Helen. Jag fick laser på min axel :).
Sedan hagen hela dagen. Jag åkte till CT och hjälpte henne med 2 innan jobbet.

Tisdag 13.8
CT hit med bägge sina på morgonen så vi kunde träna. Rosse kändes jättefin :) å jag blev glad av att rida honom igen :). Skrittade ut efteråt.
Onsdag 14.8
Rosse och jag åkte till CT och fick till ett jättefint pass där vi både kom till passage och piaff på ett förhoppningsfullt sätt :). Det dyker liksom upp lägen ibland som liksom bara visar vägen, och det är viktigt att haka på då så vi kan belöna de glimtarna :). Rosse mumsar glatt i sig sockerbitar som dyker upp när han visar dessa glimtar :).
Torsdag 15.8
Åker på morgonen till ACKE i Eskilstuna och hämtar 5 hösilagebalar som är riktigt torra och borde ha högt värde. Hoppas det kompletterar storbalshöet så Rosse vänder uppåt igen. Lägger på 0,5 kg hel havre oxå ett tag. Veronica och jag red sen ut runt krogen och hade härliga lugna galopper genom skogen på våran fina gräsväg :). Rosse fin men tom. Beslöt att vila honom längre. Så nu får han vila till tisdag. Helt och hållet. Det kommer gå fort för jag har dubbel jobbhelg å e knappt hemma. 
Fredag 16.8
Rosse vilar helt, jag jobbar hela dagen.

Lördag 17.8
Rosse och jag promenerar till Starrkärr och åsen hem. Härligt :). Annars hagen för honom och jobb, jobb, jobb för mig. 
Söndag 18.8
Idag är en unik dag :), jag har för första gången någonsin min systers uppfödning QUTIE 4 år framför mig i min roll som tränare :). Sååå roligt :). Camilla Berg är ryttare och det är hon som så fint ridit in henne och grundutbildat henne. Bra gjort :). 

På kvällen när jag kom hem efter jobbet hade min mamma kommit så det blev lite kvällsfika innan det var dax att sova. Mysigt.

190812 Helen Brunåker e omtyckt :)
190812 Helen Brunåker e omtyckt :)
190812 där.... precis där.... mera.....
190812 där.... precis där.... mera.....
191215 Betar några timmar.
191215 Betar några timmar.
190815 Hämtar 5 balar hösilage
190815 Hämtar 5 balar hösilage
190818 Camilla Berg och Cutie
190818 Camilla Berg och Cutie
190818 Min första elev i GP !! WOW !!
190818 Min första elev i GP !! WOW !!
190818 CT och Daniella tvåa !
190818 CT och Daniella tvåa !
190818 CT och Daniella VINST !
190818 CT och Daniella VINST !

Måndag 19.8
Skodax för Rosse och Lena, det är en vecka tidigt men båda har vuxit rejält så mitt öga sa rätt :). Det var dax. Lena har några svarta fläckar i båda fram så fredrik skär rent och jag fixar tjära att stryka på. Ingen fara än men det kan bli om det inte behandlas direkt. Lenas små skor är för söta, det blir så fina hovar på dem båda när allt är klart. Alltid vila från jobb på skodagar så båda går i hagen hela em.
Mamma som är här sedan i gårkväll har fixat fika till jag e klar i stallet och sen sticker vi ut i svampskogen :). Efter ett par timmar möter vi upp Sussie som oxå passar på att komma ner så vi alla tre kan få lite tid ihop vilket är ovanligt :). Det blir åter svampskog men vi fastnade i ett fantastiskt lingonstråk och jag tror inte jag sett så mycket lingon någonsin. Superkul !
Jag vill passa på att berätta om ett magiskt trick :) 
När du plockat BLÅBÄR och har blåa fingrar ska du ta en näve lingon i handen, mosa dem rejält och gnid sen in händerna med dem där du är blå. TADAA !!
Som trolleri :)  

190819 skodax
190819 skodax
190819 Jisses va mycket lingon :)
190819 Jisses va mycket lingon :)
190819 Blåbärshand
190819 Blåbärshand
190819 Mosa lingon och gnid in.
190819 Mosa lingon och gnid in.
190819 Borta :) !!
190819 Borta :) !!

Tisdag 20.8
Migränmorgon. Jobbigt och klart onödigt. Vid lunch gick jag en långpromenad med Rosse till Starrkärr och åsen hem. Skönt för oss båda :). Annars hagen hela dagen.
Onsdag 21.8
Migränmorgon så Camilla kom hit med Kadanz vid straxt efter 9 och vi började med att hon red Rosse åt mig. Skönt med proffs i sadeln när jag själv mår pyton. Rosse såg fin och bra ut och det var skönt att se honom igång igen :). Jag ledde honom runt Magazinet medan Camilla klädde på och red fram. Rosse i hagen sen hela dagen.
Torsdag 22.8 
Migränmorgon igen :(. Grrrrrr. Jag var uppe vid 6 och morgonfodrade, släppte ut hästarna, fixade Lenas hovar med tjärduttar, gick en kort promenad med henne runt magasinet, mockade mina två boxar men sen gick det inte längre. Hem till migränmedicinen. Suck.
Medicinen tog bra så 9.30 mötte jag veronica i stallet och så red vi ut tillsammans :). Vi testade en ny runda som innebar nerlagda järnvägen ca 5 km och sen skogsväg till vår underbara gräsväg vid masten. Det blev en riktig skitrunda :(. Järnvägen bestod av allt för mycket sten = skritt. En liten snutt på skogsvägen kunde vi trava, och när vi svängde ut på gräsvägen mot masten och såg fram mot en härlig galopp HADE NÅGON PLÖJT UPP HELA VÄGEN ! Gräset borta och åter en masa sten. Jag satt av och gick de två km till vi kom fram på grusvägen och kunde ta den hem. Hästarna var jättefina och fick en skrittrunda på c:a en mil. Vi var tillbaka till exakt 12.00 så nästan 2 timmar skritt.
Rosse kändes iaf jämn och liksidig hela rundan vilket var uppmuntrande. Vi släppte dem i gräshagen så de fick beta lunch i solen. Trots allt en härlig dag. Hem och äta lunch till hoppningen, och såklart en skitdag där oxå. Fredrik 16 fel ! Stackarn.  

Fredag 23.8
Regnig dag så Rosse och jag åkte till Camilla på fm. Firar första migränfria dagen på hela veckan ! med att rida Rosse själv och det var såå roligt :) Han var allert och med mig jättefint. Jobbade galoppen upp med framhovarna lite till och det blev jättebra :). Försökte trava likadant och det blev några steg där med :). Kuuuuul ! Ökade på havren ett kilo igen :). 
Hagen hela eftermiddagen i sköljande ösregn. 

Lördag 24.8
Idag fick jag sovmorgon till 7, hade inte stallet och ingen migrän. Jippiee !!
Rosse och jag åkte till CT och fick till ett härligt pass som var lite fladdrigt men med mycket fina gymnastiklägen :). Det händer lite i vårt sätt att jobba nu igen och Rosse är med på noterna. Kul ! Eftersom jag var ledig idag så blev bussen rejält städad :) Såå fin !
Varken Lars eller jag ville gå in när kvällen kom, det var ju en så varm och vindstilla kväll.
Vi dukade helt enkelt upp en räkfrossa vid sjön och där satt vi och njöt till solen gick ner.
Livskvalitet :)

Söndag 25.8
Rosse har vilodag idag tyckte jag. Men inte han. Det är rörigt på gården idag för det är dax för årets första andjakt och dåär det alltid familjen med alla barn och barnbarn mm. Gurra startade cirkusen i hagarna och Rosse hängde på. Jag var ensam i stallet så jag kunde bara fånga in en i taget, och medans jag tog in Gurra hann Rosse skena ett par varv till. Jäklar vilken fart och kraft ! När jag visiterat dembåda och inga skador funna kunde jag dra lite på smilet för det var roligt att se min häst igång i hagen igen :). De fick vara inne eftersom hela em var rörig. Nåja, som ett meeting ju. 

190820 skogspromenad
190820 skogspromenad
EM går på SVT Play vilket passar mig som verkligen vill nörda och se alla ritter :) Drottning Isabell Werth show även i år :).
EM går på SVT Play vilket passar mig som verkligen vill nörda och se alla ritter :) Drottning Isabell Werth show även i år :).
190823 Bävern syns ofta hos oss :)
190823 Bävern syns ofta hos oss :)
190824 Ren å fin :)
190824 Ren å fin :)
190824 även här :)
190824 även här :)
190824 Räkfrossa
190824 Räkfrossa
190824 Solnedgång
190824 Solnedgång

Måndag 26.8
Idag red jag Rosse på fotbollsplanen och det var så härligt :). Blir mycket galopp framåt där :) men även lite serier och piruetter.   Lyxigt :)
Jag provade återigen ett träns jag beställt till Rosse, och gissa om jag blev förvånad när det passade :) Jippiee äntligen ett nytt träns :). 

Tisdag 27.8
Red ett varmt pass på banan och det var segt. Packade sen allt och gjorde klart för avfärd så mycket som gick. 
Onsdag 28.8 - Torsdag 29.8
 ÄNTLIGEN  !! Tantkalas och TINNE träning :)
Vilken jättehärlig träning och spännande blixtrande kväll :). 
Svalt ridhus i värmen uppskattades av oss alla, och Rosse jobbade fint båda dagarna. 
Jag knölade vidare med skolorna som Tinne tycker jag visst kan :) och som med hennes lotsning blev fina. Men i saxen kan jag liksom inte få till allt. Vi jobbade lite med piruetterna och lite ettor. Det genomgående var att jag ska ha ner formen lite i allt för att höja kvalite´n. 
Det är så roligt att rida ibland. Jippie !!  Vi försökte få till någon vettig plan för hur jag skulle kuna träna vidare i höst för Tinne men våra tider funkar verkligen inte. Sorgligt. Jättesorgligt. 
Sponsor sökes :) så jag slipper jobba em en dag i veckan. 

190826 Undrens tid är ej förbi :) ett träns som passar !!! Jippieee !!
190826 Undrens tid är ej förbi :) ett träns som passar !!! Jippieee !!

Till Lasätter Gård kommer vi gärna fler gånger, ett satsande tänk och omtänksamma ägare som såg till att vi mådde prima och var på gott mod trots ett oväder som brakade över oss nonstop 18.30 - 04.00 och stundtals gjorde hela gården strömlös. Raskt ordnades det fram ficklampor av alla de slag så vi kunde se till hästarna och hitta till vår sovsal. Trerätters middag som lagats med omsorg och omtanke. Jättegott ! 
Roligt att sova i en kabyss, sängarna var supersköna. Gästastall med låsbar sadelkammare, hästdusch med varmvatten, isolerat svalt ridhus med superunderlag, härlig gofika i ridhusets cafeteria. 
Att sen dessutom trimma Rosse för underbara Tinne två dagar i rad fyllde verkligen på min "feelgood bag" .
Tack alla underbara TANTER, Tinne och vår trogna sponsor HÖÖKS för ett jättebra Tantkalas !
Lite bilder från dagarna nedan.

Utestall i vinkel med låsbar stor sadelkammare i hörnet.
Utestall i vinkel med låsbar stor sadelkammare i hörnet.
Supertrevligt sovrum med kabysser.
Supertrevligt sovrum med kabysser.
Helt ok sa Rosse om sitt hotellrum :)
Helt ok sa Rosse om sitt hotellrum :)
Lyxigt fint ridhus med restaurant uppe.
Lyxigt fint ridhus med restaurant uppe.
TACK HÖÖKS för fina gåvor :) !!
TACK HÖÖKS för fina gåvor :) !!
GOFIKA gillar vi :)!!
GOFIKA gillar vi :)!!
På balkongen fläktade det skönt så där minglade vi.
På balkongen fläktade det skönt så där minglade vi.
Maggan med nya stjärnan Selfie, jisses va fin !
Maggan med nya stjärnan Selfie, jisses va fin !
Snart dax för förrätten som vi hann avnjuta på uteplatsen innan ovädret brakade igång.
Snart dax för förrätten som vi hann avnjuta på uteplatsen innan ovädret brakade igång.
På gården odlas Fläder som det tillverkas bubbelvatten av. Supergott !!
På gården odlas Fläder som det tillverkas bubbelvatten av. Supergott !!
Sofia och Abstrakt CML börjar bli stor nu :) ( 5år )
Sofia och Abstrakt CML börjar bli stor nu :) ( 5år )
Vår Vinexpert Anne-Carin berättar om dagens valda viner :) alltid intressant.
Vår Vinexpert Anne-Carin berättar om dagens valda viner :) alltid intressant.
Rosse å jag trimmar.
Rosse å jag trimmar.
Vi sitter alla och följer varandras träning så mycket som vi hinner. Fin utveckling i alla och roligt jobb att följa.
Vi sitter alla och följer varandras träning så mycket som vi hinner. Fin utveckling i alla och roligt jobb att följa.
En fantastiskt god fiskgryta , den vill jag gärna äta fler gånger.
En fantastiskt god fiskgryta , den vill jag gärna äta fler gånger.
Det är kul det här, meera, meera :)
Det är kul det här, meera, meera :)
Eva hade med en fin lånehäst som reserv.
Eva hade med en fin lånehäst som reserv.

Fredag 30.8
Välförtjänt vilodag helt och hållet för Rosse. 
Lördag 31.8
Vilodag helt för Rosse. Jag bara jobbar och jobbar. Lars åkte till Norrland med Zingo och Zabbath, årets älgjakt startar på måndagmorgon. Kvar hemma blir Aramis hos mig och Rasmus hjälper mig med honom när jag jobbar på kvällarna. 

Min systers trailer finns till uthyrning !  1600kg med sadelkammare. 450:-/dygn.  Står här i Strängnäs hos Camilla Berg. Kontakta mig för bokning !
Min systers trailer finns till uthyrning ! 1600kg med sadelkammare. 450:-/dygn. Står här i Strängnäs hos Camilla Berg. Kontakta mig för bokning !