FEBRUARI 2018

1 Feb Torsdag 
Vilodag pga Skoning :)
2 Feb Fredag 
Red med Veronica och Yra runt Byringe i jättefin trav både lättridning och nedsittning. Het och laddad men inget ofog. Lite skolor och sidvärts funkade fint.
Skönt att känna att alla "hjulen" funkar finfint efter skoning. 

3 Feb Lördag  RYTTATGALA IKVÄLL !! Se foton mm på "AKTUELLT" 
Rosse fick jogga på töm framför herrgården, såg till slut fin ut men laddad och spänd i början. Vill att jag ska kunna jobba Cavalettilördagar snart igen. 
4 Feb Söndag
Vilodag för jag dubbeljobbar 10-22. Å e lite sömnig sen igår trots att jag körde, det blev ju morgon innan jag kom i säng :).  

5 Feb Måndag  -11 Sol å gnistrande fint !
Ridhuset vid 11, red ett jättefint pass med rund, låg och lösgörande skritt och travjobb i ca 20 min. Därefter lite lydnad på meddellinjen med olika övergångar och där svaret på hjälperna blev riktigt bra till slut :). Galoppjobb med skolor och byten. Till höger blir bytet kort bak då bröstkorgen går till vänster i bytet istället för till höger. Klurigt läge att ta med till Camilla i veckan helt klart. Rider ökningar med byten i slutet och sen noga hörn efter men lyckas inte fullt ut hålla linjen i bytena utan vinklar in. Ska jobba på det. Travavslutning med ökningar å det är så kuuul ! Svårt och flåsigt men han bär mig och det går :). Härliga häst som gör mig så glad. :) Ute hela em i solen och minus 8. Mamma hit och vi käkade GOOOD köttmiddag alla ihop. MYSER sen framför TVn som visar bilder från mammas senaste fantastiska resa.
6 Feb Tisdag
Morgonen gick ihop med min goa mamma, och sen räckte faktiskt tiden till att låta Rosse jogga på töm utanför herrgården 20 min innan jag måste ila till träningar.
Såg fin ut och var lite pigg. 

7 Feb Onsdag
Ridhuset på fm och fick till ett bra jobb med mycket MsvB5 linjer. Sitter ner i trav och det är en plåga. Men det blir bättre å bättre trots allt. 
8 Feb Torsdag
Långritt runt Mosstorp med Yra och Veronica :) Härligt solig och vindstilla dag, hästarna travade fint bredvid varandra kilometervis och vi bara njöt :) 
Livskvalitet :). 

9 Feb Fredag
Var hos Camilla 9.00 och jobbade en del med formen och bärigheten.
Fick lite bra feeling ett tag och vi var nöjda alla tre :) Åkte helt ok :).

10 Feb  Lördag
Idag gjorde vi en utflykt och övade tävlingsmoment :) när Gripen ordnade programträning för Carolina Mörk i vårt hemmaridhus på Salvartorp.
Att öva flätning, lasta av och sadla utanför, Lasse leder honom 10 min, gå in och rida fram ihop med andra, ridhuset ser annorlunda ut, folk på läktaren som fikar å låter, domarbord, rida program 2 ggr är så himla skönt innan skarpt läge :). Rosse skötte sig strålande och vi har lite att fila på fram till start den 18:e men inget oväntat eller annat dök upp. Såå glad efter denna dag. Skönt att han e med mig även då det
är rörigt runt oss.  
11 Feb Söndag
VILODAG Helt ledig, bara visiterad annars helt orörd hela dagen.

12 Feb Måndag
På morgonen kom Anki och vi gick igenom 2017 inför deklarationsdax samt fixade kvartal 4 momsredovisningen. Ser finfint ut för mitt lilla företag som visar liten vinst även 2017 :). Tömkörde Rosse i sommarhagen 20 min i trav och 5 min i galopp. Kramsnö och inget kul underlag oavsett aktivitet. Såg mjuk och fin ut i båda varven. Gick runt dammen med låg avspänd hals. Mysig känsla överlag idag. 
13 Feb Tisdag
Regnat inatt vilket är trist men snön ligger ännu. 
14 Feb Onsdag
CT 11.00 åkte bra och var riktigt fin när vi jobbade. Traven är bra bara jag hittar rätt tempo och inte rider lite för fort :) Galoppiruetterna fina till vänster och helt ok till höger men de är inte riktigt på plats än. 
15 Feb Torsdag
Uteritt med Yra och Veronica runt sjön. Det småsnöade men var ändå helt ljuvligt :) Idag kunde jag galoppera snett bakom Yra som travade. Superglad att det kan fungera då min vilja att kunna få ligga och galoppera kilometrar är målet. Yra kunde även hon galoppera helt ok i långa uppförsbacken. Så duktigt.
16 Feb Fredag
Isglopp och asfalten var glashal när jag svängde ut med Rosse påväg till ridhuset. Tog ett snabbt beslut och svängde av igen mot Byringe och tog bakvägen. Bra ur säkerhetssynpunkt men jobbigt för Rosse med den längre och betydligt gropigare grusvägen. Var dock inte hysterisk och inte svettig när jag kom fram. Jppiee !!
Red ett pass med en något spänd Rosse, han uppfattade någon lukt när vi skrittade igång och det höll i sig hela passet. Jag låtsades som om det var tävling och att spänningen tillhörde det. Koncentrationen låg på lydnad och vägar vilket gick jättebra. Duktig på resan hem oxå :). På kvällen kom en gästande islänning som Veronica ska ta hand om då ägaren är på semester. 

17 Feb Lördag
18 Feb Söndag
Tävlar :) 

19 Feb 
20 Feb
21 Feb
22 Feb
23 Feb
24 Feb
25 Feb

26 Feb 
27 Feb
28 Feb

2017 DM BRONS i SÖDERMANLAND för Rosse å mig :)!
2017 DM BRONS i SÖDERMANLAND för Rosse å mig :)!
GRATTIS ! GULD-Carolina Mörk, SILVER-Emelie Brolin, BRONS - Jag :)
GRATTIS ! GULD-Carolina Mörk, SILVER-Emelie Brolin, BRONS - Jag :)
180205 Mamma och Zingo utanför vårt hus :)
180205 Mamma och Zingo utanför vårt hus :)
180208 Långritt med Yra och Veronica i soligt snölandskap.
180208 Långritt med Yra och Veronica i soligt snölandskap.
180208 Rastad Rosse nöjd å trött.
180208 Rastad Rosse nöjd å trött.
180208 Bra stallkompisar har jag :)
180208 Bra stallkompisar har jag :)